📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Być po elektronice, a co to jakaś choroba jest? Chyba chodziło Ci o technikum elektryczne.
Nie czepiaj się go było zdjęcie na mistrzach z tym kawałem więc jak miał skopiować ze screena ? a żeby przepisać już za głupi był.
Mar0 napisał/a:
Być po elektronice, a co to jakaś choroba jest? Chyba chodziło Ci o technikum elektryczne.
Ty jebany kretynie, uważasz, że elektronika i elektryka to to samo?
Mar0 napisał/a:
Idiota... wel.wat.edu.pl/Być po elektronice, a co to jakaś choroba jest? Chyba chodziło Ci o technikum elektryczne.
jeśli już miałaby zostawac robotem kuchennym to raczej po mechatronice
bochacz napisał/a:
jeśli już miałaby zostawac robotem kuchennym to raczej po mechatronice
albo nawet po robotyce
po elektronice to układem scalonym może zostać...
Ignoranci i debile.
Kobieta po elektronice to tak rzadki przypadek jak dobry dowcip na sadolu.
po elektronice to ona może zostać transformatą fouriera
"Kobieta inżynier jest jak świnka morska. Świnka morska nie jest ani świnką, ani morską"
tak mi się przypomniało
tak mi się przypomniało
Na ch*j przepisujesz tu jakies pierdoly z kweika czy tam innego gowna?
hypek napisał/a:
po elektronice to ona może zostać transformatą fouriera
Transformatą Laplace'a
@erniii
Nie, nie uważam, że elektronika i elektryka to to samo, tylko w języku polskim nie ma sensu takie sformułowanie jak " Kim może zostać kobieta (po elektronice) " , kolega @bambaleon podał Ci przykład [tylko nie wiem dlaczego w poście podpisał się "idiota" skoro jego nick widnieje z boku ] "wydział elektroniki bla bla bla" jak już, a nie "po elektronice", Pajacu.
Nie, nie uważam, że elektronika i elektryka to to samo, tylko w języku polskim nie ma sensu takie sformułowanie jak " Kim może zostać kobieta (po elektronice) " , kolega @bambaleon podał Ci przykład [tylko nie wiem dlaczego w poście podpisał się "idiota" skoro jego nick widnieje z boku ] "wydział elektroniki bla bla bla" jak już, a nie "po elektronice", Pajacu.
Powalam stereotypy. Od 5 lat interesuje się hardware i elektroniką a po skończeniu technikum elektronicznego mam zamiar wybrać kierunek automatyka i robotyka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów