za porwanie i zabicie 8-letniej dziewczynki (Meksyk)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A ja tak z ciekawości spytam dlaczego porwała i zabiła to dziecko?
Może rosyjskie było i postanowiła wspierać Ukrainę w walce?
Może rosyjskie było i postanowiła wspierać Ukrainę w walce?
Nie ta część świata, pacz na napisy.
Zaś po co komu kacapskie dziecko (czyli z syndromem alkoholowo płodowym)? Dlatego właśnie kacapi porywają dzieci z Ukrainy — aby mieć nieupośledzonych mieszkańców.
Zaś po co komu kacapskie dziecko (czyli z syndromem alkoholowo płodowym)? Dlatego właśnie kacapi porywają dzieci z Ukrainy — aby mieć nieupośledzonych mieszkańców.
A to myślisz, że Rosjan tam nie ma? Mają 9% białych w społeczeństwie więc jakiś promil ruskich też.
ZiooMall napisał/a:
A na końcu okazało się że to nie ta
Nie ważne:
Każda baba powinna z rana dostać po mordzie, bo wiadomo, że w ciągu dnia sobie na to zasłuży!
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Niezła dzicz. Trzeba mieć naprawdę nie pokolei w głowie żeby kogoś zatłuc na śmierć
Ale dostala kopa w cipe od rudej
Później okazało się, że to jednak nie ona.
Mógłbyś chociaż podać źródło, w którym jest znacznie więcej filmików jak dostaje oklep, zarówno ta baba jak i te chłopy. Znalazłem takie coś:
www(dot)documentingreality(dot)com/forum/f166/woman-dead-two-men-injured-after-being-lynched-over-murder-8yo-girl-252919/
Zamieńcie sobie dot na . bo nie mogę linków wstawiać.
www(dot)documentingreality(dot)com/forum/f166/woman-dead-two-men-injured-after-being-lynched-over-murder-8yo-girl-252919/
Zamieńcie sobie dot na . bo nie mogę linków wstawiać.
ra0mir napisał/a:
I co czekasz od 1,5h na reakcję?
Ile razy strzepałeś już kapucynka z podniety?
Fajnie, że masz takie swoje małe radości
dupka piecze
majeńka napisał/a:
Chyba rozumiem Twój żal. Ciebie nikt nie chciał porwać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów