za porwanie i zabicie 8-letniej dziewczynki (Meksyk)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie może być tak ! Że ulica ma jakieś swoje prawa ( samosądy ) . Od tego jest Sąd
Siriuz napisał/a:
W naszej części świata FAS nie ma 100% prewalencji, nie trzeba szukać i porywać zdrowego dziecka. Tak więc, jakkolwiek rozumiem do czego pijesz, u nas nie jest tak źle jak u was.Cytat:Chyba rozumiem Twój żal. Ciebie nikt nie chciał porwaćZaś po co komu kacapskie dziecko (czyli z syndromem alkoholowo płodowym)? Dlatego właśnie kacapi porywają dzieci z Ukrainy — aby mieć nieupośledzonych mieszkańców.
Ciebie za to porwali a potem od dupy strony testowali. Komunizm wyssałeś z mlekiem ojca.
baronturbina napisał/a:
Ciebie za to porwali a potem od dupy strony testowali. Komunizm wyssałeś z mlekiem ojca.
Lewacki serduszkowy radykał mi wytyka komunizm... a to dobre
Jak tam wasz zielony ład towarzyszu?
Jakie to proste. Jak by nie było opisu za co to może i człowiek by się trochę ulitował. Jednak że zabiła 8 łatkę to uważam że powinni ja trochę więcej torturować. I od razu zmienia się punkt widzenia.
feniks777 napisał/a:
i juz wiem ze popierasz lewice
bo to przygłup jebany baronogówno a nie baronoturbina xD dziecko mające downa !
Ruda to by wziął na bolca
Porwała wraz z mężem dziecko dla okupu które znaleziono martwe.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Myxxer napisał/a:
dupka piecze
to posmaruj cycu
Co lewaki mają z piekącymi dupami? Nie myją się i robaki mają, że gadają o tym?
Tylko błagam, nie piszcie lewackich bredni, o tym, że to mogła być pomyłka, że może jest niewinna i przysługuje jej prawo do bezstronnego, uczciwego sądu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów