I znowu codziennie przez miesiąc będzie musiała brać z połykiem żeby udobruchać swojego fagasa .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McSadol napisał/a:
I znowu codziennie przez miesiąc będzie musiała brać z połykiem żeby udobruchać swojego fagasa .
Juz tak robi aby sobie pojeździć autkiem. Teraz czas na zdupydomordyzaura
petru23 napisał/a:
Juz tak robi aby sobie pojeździć autkiem. Teraz czas na zdupydomordyzaura
chuj tu kogo obchodzi jak dogadujesz się z ojczymem aby dal ci poprowadzić jego auto
dr_dex napisał/a:
chuj tu kogo obchodzi jak dogadujesz się z ojczymem aby dal ci poprowadzić jego auto
W przeciwieństwie do Ciebie sam jestem ojcem i mam własne auto kupione za własne pieniądze.
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Ale co wy tu kurwa przeżywacie? Niech drze do gołej blachy, jeszcze jakiś pakiecik poszerzający od TechArta by się przydał.
petru23 napisał/a:
W przeciwieństwie do Ciebie sam jestem ojcem i mam własne auto kupione za własne pieniądze.
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Paseratti mi chłopcze nie zaimponujesz
Poza tym i tak skończy na złomie...- za 10 trafi w ręce biednych Polaków którzy to będą go sobie przekazywać co 2 lata z rąk do rąk bo wymiana klocków ich przerośnie
Poza tym i tak skończy na złomie...- za 10 trafi w ręce biednych Polaków którzy to będą go sobie przekazywać co 2 lata z rąk do rąk bo wymiana klocków ich przerośnie
*Up
Ludziom od passerati nie wytłumaczysz że istnieje coś takiego jak AC. Po za tym duża część takich ludzi nawet nie dba o te samochody, 3 lata leasing i nowy. Ja mam znajomego co w swoim 14 letnim samochodzie sprawdza wszystkie drzwi jak zostawia na parkingu, a jak toś zarysuje to przez pół roku przeżywa.
Ludziom od passerati nie wytłumaczysz że istnieje coś takiego jak AC. Po za tym duża część takich ludzi nawet nie dba o te samochody, 3 lata leasing i nowy. Ja mam znajomego co w swoim 14 letnim samochodzie sprawdza wszystkie drzwi jak zostawia na parkingu, a jak toś zarysuje to przez pół roku przeżywa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów