Osobiście na miejscu tego gościa zajechałbym drogę, wysiadł i zajebał pizdę, a psa zabrał ze sobą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Straszne skur...wysyństwo ale co sie dziwic schroniska pełne są porzuconych zwierzat, najlepsza kara jest pokazanie swiatu szczególnie sasiadką tego babsztyla swojego cudownie szlachetnego uczynku..
O kurwa ale strasze biedny piesek se pohasa ojojojoj, moze kurwa na spacer go chciala wyprowadzic ;D
Niektórzy ludzie to są pojebani. Chcesz mieć zwierzę? To kurwa bierz je wtedy, kiedy będziesz pewny w 100%, że ci się nie znudzi i nie wyjebiesz go za rok/dwa. Zwierzak = odpowiedzialność.
Marllix napisał/a:
obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=96 polecam dla Ciebie na ten piękny sobotni dzień i dodam, że pisowni też to dotyczy... wziąć i chuj inaczej być nie chceMógł go wziąśc bo teraz gdzie indziej go wyrzuci.
Skrzatanz12klasy napisał/a:
Osobiście na miejscu tego gościa zajechałbym drogę, wysiadł i zajebał pizdę, a psa zabrał ze sobą.
a Ja osobiście twierdze że nic byś nie zrobił , a tej pani chuj w dupe i kilo gwoździ
Oglądałem o tym w Tv i tam wyjasnili sprawe . To nie byl jej pies . Dokarmiala bezdomnego psa a ten polecial za nią . Własnie zajebałbys niewinną osobę ktora tylko dokarmiala psa brawo
Skrzatanz12klasy napisał/a:
Chuja byś zrobił , a pies by Cie jeszcze ujebał
Nie można nawet psa na spacer wyprowadzić bo jakiś frajer się doczepi...
Spędzając kiedyś lato u rodzinki, która miała psa "pociągowego", takiego, który normalnie służył do ciągnięcia sań często tak robiliśmy, że jechaliśmy ok 30-40 km/h przed nim, a on zasuwał za samochodem żeby się zwierzak mógł swobodnie wybiegać..
Sądzę, że gdyby babka faktycznie chciała psa porzucić to dodałby gazu i znikła mu z oczu, nie ?
Sądzę, że gdyby babka faktycznie chciała psa porzucić to dodałby gazu i znikła mu z oczu, nie ?
Ten koleś mógł sobie wziąć ta babę pobawić się nią chwile a potem przywiązać drutem kolczastym do drzewa i zostawić w pizdu albo utopić w rzece bo mu się znudziła i nie chce się kurwy karmić albo zrobić to samo wziąć niby na przejażdżkę i wyjebać w iraku niech ją kozojebcy zruchają
kto zna hiszpański? A może to portugalski?
ona go predzej 'katowala' - gdyby chciala go porzucic, to by dala w pizde, a nie wklekla sie 40kmh.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów