Dobrze kurwie, która wtargnęła na pasy i powinna zwrócić z nawiązką koszty naprawy auta.
No co ty, przecież dziura za kółkiem dostanie mandat za spowodowanie. Jebane przepisy kaczora. Zamiast edukować pieszych to zajebał im klapki na oczy.
Z jednej strony miała pierwszeństwo, ale tu było wtargnięcie tuż przed samochodem. No i nic jasnego/odblaskowego na sobie...
Nie miala! Za to bylo wtargniecie. Pierwszenstwo masz dopiero jak wchodzisz. A kiedy wchodzisz? Jak nadepniesz stopa na pasy. Ale musisz to zrobic tak by kierownik widzial i mial czas zareagowac bez powodowania niebezpieczenstwa w ruchu. Czyli pani zjeb weszla stanowczo zbyt pozno. Prosto pod kola. Dla mnie to sadistik porownywalny z innym rzucaniem sie pod kola, tylko kaudi jechalo za wolno. A baba w kaudi mogla jej przez chwile nie widziec bo schowala sie za slupkiem A i stad wyszlo co wyszlo.
Mamy obowiązek przepuścić pieszego, ale pieszy nie może wchodzić na przejście z telefonem.
Wyobraźcie sobie, że pieszy idący z telefonem zatrzymuje się przed wejściem na pasy a kierowca, zatrzymuje się żeby mu ustąpić. I tak stoją aż pieszy skończy rozmowę
A jak się takiego gadającego pierdolnie na pasach, to mam rozumieć, że wina leży po stronie pieszego tak?
Bo jasnych przepisów w kodeksie na ten akurat temat nie znalazłem.
Kierowco !!!
Zawsze jak pierdolniesz pieszego, powiedz policji, że rozmawiał przez telefon, a siłą odrzutu gdzieś go wyjebało
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Centymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.
Mąż cie dobrze wyszkolił
Centymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.
przez takie tępe dzidy jak Ty, ruch w miescie jest spowolniony bo stoimy 3x dlużej
saska kępaCentymetra krawężnika nie przestąpię,póki samochód nie stoi na 100%!Zaglądając na sąsiednie pasy!I jeszcze gestem dziękuję za zatrzymanie i umożliwienie mi bezpiecznego przejścia!Jestem kierowcą.
Ja podobnie tylko bez dziękowania.
przez takie tępe dzidy jak Ty, ruch w miescie jest spowolniony bo stoimy 3x dlużej
Raczej przez zjebów, którzy hamują jak pojebani bo ktoś wychodzi z klatki schodowej 50 metrów od przejścia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów