Ciuchy kobiety wkręcone w schody ruchome powodują jej wciągnięcie w górę, gdzie spanikowana ratowana jest innym człowiekiem. Jej twarz wyraża wiele emocji, z czego dominujące jest przerażenie i niemoc.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale patrzcie na to jebane pustactwo, bo ja kurwa nie wierze ze ludzie to takie lemingi.
Gosciu (pizda jebana) zamiast wbiec na schody - to sie kurwa gapi jak jebana ciota.
Ciapata (pizda jebana) biegnie na pomoc ze smartfonem w lapach, i za chuja go nie wypuszcza z rak.
Swiat sie konczy.
Gosciu (pizda jebana) zamiast wbiec na schody - to sie kurwa gapi jak jebana ciota.
Ciapata (pizda jebana) biegnie na pomoc ze smartfonem w lapach, i za chuja go nie wypuszcza z rak.
Swiat sie konczy.
Kolejny filmik z ruchomymi schodami w roli głównej.
Do niedawna nie czułem "dreszczyku emocji" wchodząc na to gówno.
Cytując klasyka - "Sadol uczy, sadol bawi..."
Do niedawna nie czułem "dreszczyku emocji" wchodząc na to gówno.
Cytując klasyka - "Sadol uczy, sadol bawi..."
Swiat sie konczy.
Chrzanisz! Cała ta ciapata rodzina trzyma w łapach smartfony! A gościu spoku, nie będzie się brudził! Zresztą chuj wie, czy dotykanie nawet w takiej sytuacji laski nie spowoduje maczetowego odwetu!
Kurwa, ale to są debile... Ruchome schody mają na końcach przyciski do awaryjnego zatrzymania...
@Up o tym wie Europejczyk. Oni pewnie myślą, że to dam Allah wprawia w ruch schody, żeby się wiernym nogi nie męczyły.
dimsim napisał/a:
tym chwytem mogli wyrządzić więcej szkód dzieciakowi
Ale peierdolisz farmazony. Zapewne jeśli doszło by do upadku z samej góry to nic by jej się nie stało?
Koleś wykonał mega robotę, i myślę że dziewczyna powinna zawdzięczać mu że nadal żyje
Aż przypomniał się koszmar dzieciństwa. Co będzie jak moja rozwiązana sznurówka zostanie na końcu schodów przez nie wciągnięta. Czy urwie mi nogę?
Na szczęście nigdy nie byłem takim ryzykantem za dzieciaka i dzięki temu nadal mam obie nogi. W przeciwnym razie już dawno wylądowałbym pewnie na hardzie.
Na szczęście nigdy nie byłem takim ryzykantem za dzieciaka i dzięki temu nadal mam obie nogi. W przeciwnym razie już dawno wylądowałbym pewnie na hardzie.
its a prank
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów