18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Jednak nie wszystkie starsze osoby mają wyssany mózg przez kościół.

Nie mogę wkleić linku do strony, więc zastosuję metodę
ctrl + c, ctrl +v.

Ewidentnie babeczce należy się krata piwa

Przed domem mieszkanki Raczkowic (województwo śląskie) ustawiono 4,5-metrowy krzyż, pod którym gromadzili się okoliczni wierni. Głośne modlitwy tak przeszkadzały kobiecie, że ścięła ona metalową konstrukcję i ukryła ją na terenie swojej posesji. Sprawą zajęła się już policja, którą powiadomiono o kradzieży krzyża.

Stacja TVN24 ustaliła, że krzyż odnalazł na działce kobiety policyjny pies tropiący. 57-latka przyznała, że ścięła krzyż za pomocą piły do metalu, wyjaśniając jednocześnie, że bardzo przeszkadzały jej głośne modlitwy wiernych, którzy gromadzili się pod jej domem. Ponadto wierni, którzy zdobili krzyż, dwukrotnie uszkodzili jej płot.

– Ja nie jestem z tego dumna, nie to było moim zamiarem, ale to był akt rozpaczy – powiedziała kobieta, dodając, że bezskutecznie prosiła księdza o przeniesienie krzyża w inne miejsce. Stacja TVN24 ustaliła, że czyn kobiety został „wstępnie uznany” za kradzież i obrazę uczuć religijnych. Jeśli sąd zgodzi się z taką oceną, 57-latce będzie grozić kara do 5 lat pozbawienia wolności.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Radbug 2014-07-29, 15:31 9
nie miej wyssanego mózgu przez kościół-zetnij najbliższy krzyż "bo ci przeszkadza"-bardzo kurwa gratuluję rozumowania.

może ludzie którzy mieszkają blisko autostrady i hałas im przeszkadza powinni wyjść pewnej nocy i porobić w niej dziury? logiczne prawda-nie będą mieć mózgu wypranego przez GDDKiA...
Zgłoś
remi1982 2014-07-29, 15:53 95
@Radbug A co miała babcia robić jak tłumy zjebów jej przed oknem zawodziły? Jak jakaś biedna babcia ścięła krzyż, to ogólnonarodowe larum się podniosło, tvn pierdoli, polsat pierdoli, obraza uczuć. Ale jak usuwano ze Ślęży rzeźbę Świętowita (bo jakiemuś zjebanemu proboszczowi się to nie podobało) to kurwa w mediach o tym nie słyszałem. Katolicy mają to do siebie, że z ich punktu widzenia mogą atakować i oskarżać innych o obrazę uczuć religijnych, ale w drugą stronę to nie działa jakoś. A tak na marginesie, jest mi niesamowicie żal, że ludzie zapomnieli już o swoich prawdziwych Bogach, na rzecz jakiegoś odległego izraelskiego bóstwa.
Zgłoś
4................h 2014-07-29, 15:55 2
Nie rozumiem, aktualnie nie trwają modlitwy przy kapliczkach. Informacja jest albo stara, albo ktoś tu ma fanatyków religijnych obok. Prawdę mówiąc zamykając okna aktualnej jakości młot pneumatyczny pracujący obok jesteśmy wstanie zagłuszyć telewizorem i wcale nie na dużą skalę (np. PHILIPS na 20/100 ) czyli standardowo używana głośność.
Zgłoś
Radbug 2014-07-29, 16:01 2
remi1982 napisał/a:

A co miała babcia robić jak tłumy zjebów jej przed oknem zawodziły?

Aha,czyli zgadzasz się z moimi przemyśleniami na temat autostrad? Dobrze wiedzieć,dobrze...no bo co ci biedni ludzie mieszkający blisko nich mają robić-tylko jedno im pozostaje...
Zgłoś
Un_Nem 2014-07-29, 16:16 7
spoko. obraza religii ale kurwa czy ta pedalska religia nie obrazila ludzi stawiajac jakis pierdolony krzyzyk obok nich? tym to juz sie nikt nie zajmie.
Zgłoś
remi1982 2014-07-29, 16:17 26
Radbug napisał/a:

Aha,czyli zgadzasz się z moimi przemyśleniami na temat autostrad? Dobrze wiedzieć,dobrze...no bo co ci biedni ludzie mieszkający blisko nich mają robić-tylko jedno im pozostaje...

Chodzi mi jedynie o to oburzenie po ścięciu krzyża. Poza tym sam mieszkam w mieście, moje okna są zaraz obok ulicy, i nie widzę w tym problemu. Jedno ni jak się ma do drugiego. Autostrady i wzmożony ruch, to postęp cywilizacyjny. A bandy debili klęczące przed bożkiem z izraela to debilizm i regres społeczeństwa i kultury.Tak, wkurwiają mnie bijące dzwony w katolickich świątyniach i różne procesje katolików, kiedy to zamyka się dla nich ulicę aby mogli maszerować przez miasto. Zyjemy w katotalibanie gdybyś nie zauważył. Poza tym katolicy strasznie wybiórczo podchodzą do wielu spraw.
Zgłoś
demiksior 2014-07-29, 16:19
Marzę żeby powróciła inkwizycja i wyrżnęła wszystkich co mają jakieś wąty do religii chrześcijańskiej ^^
Zgłoś
mazurpl 2014-07-29, 16:22 11
Ja bym zainwestował w porządne głośniki i nakurwiał black metalem podczas modłów.
Zgłoś
Leet 2014-07-29, 16:23 16
demiksior napisał/a:

Marzę żeby powróciła inkwizycja i wyrżnęła wszystkich co mają jakieś wąty do religii chrześcijańskiej ^^

a jakże! w obronie niepiśmiennego zombie-żyda sprzed 2 tys. lat

W tej Polsce nigdy nie będzie lepiej gdy po jednej stronie będzie lewactwo a po drugiej oszołomstwo żydochrześcijańskie.
Zgłoś
Kaskaderdx10 2014-07-29, 16:31 8
Radbug napisał/a:

nie miej wyssanego mózgu przez kościół-zetnij najbliższy krzyż "bo ci przeszkadza"-bardzo kurwa gratuluję rozumowania.

może ludzie którzy mieszkają blisko autostrady i hałas im przeszkadza powinni wyjść pewnej nocy i porobić w niej dziury? logiczne prawda-nie będą mieć mózgu wypranego przez GDDKiA...

debilem jesteś
autostrada jest po to żeby dojechać do istniejącego celu
krzyż był po to żeby modlić sie do nieistniejącego boga
Zgłoś
pakicito 2014-07-29, 17:06 1
Cytat:

ja pierdolę jaki tołk; jeśli mieszkańcom nie pasuje autostrada robią sprzeciw lub jak to często bywa wysyłają ekologów, którzy znajdują zagrożone żabki (chociaż przeważnie mogą dostać 2-3 razy tyle za działkę, to się zgadzają sprzedać pod autostradę) a jeśli nawet to są ekrany pochłaniające dźwięk, bo autostrada to nie 4.5-metrowe coś co można przenieść 50 metrów dalej; baba miała se jebnać ekran przez chałupą?
Zgłoś
saves 2014-07-29, 17:13 1
cda.pl/video/13275e1/Gdzie-jest-krzyz-Mr-Hek-REMIX
Zgłoś
wytrzeszcz5 2014-07-29, 19:48 4
@remi1982 a prawda taka że tysiące lat Siwętowita próbuje przepić cały panteon i nic
Chrystus pewnego czwartku próbował i do niedzieli było z nim słabo.
Zgłoś
kossa69 2014-07-29, 20:00 2
Temat religii i jest ból dupy. Trzeba iść po popcorn będzie ostra dyskusja ateistów z bezmózgowcami
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem