18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
BongMan 2012-03-19, 9:39 26
Kurwa, gorzej niż ze Smoleńskiem...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
b................0 2012-03-19, 10:55 7
true story bro
Zgłoś
d................a 2012-03-19, 14:19 9
Nie ogarniam tej ich ściemy. Jak można bronić "ludzi", dać mieszkanie, otaczać zrozumieniem... ta wyrodna matka, AAaagghh!! Nie powinno podawac się po publicznej wiadomości ifnormacji o tym jak im jest teraz miło, o meblowaniu mieszkanka, o rozpoczęciu nowego życia... To kole w moje poczucie prawa ludzkiego. "wiecie co z nią zrobić"!
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-03-19, 14:27 16
Polska od 1939 pogrąża się w coraz większym gównie
Zgłoś
dr_dex 2012-03-19, 14:40 4
Człowiek zapierdala na dwa etaty, bierze kredyt, odmawia sobie wakacji aby mieć własne mieszkanie a tu wystarczy zmajstrować sobie dzieciaka i pierdolnąć nim 6 mcy poźniej z odpowiedniej wysokości ...

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Ostrovsky 2012-03-19, 15:05
Temat zajechany.

Bardziej go zajechać!
Zgłoś
CzlowiekKupa 2012-03-19, 16:16 3
Chuj z tym dzieckiem, szmata straciła miliony złotych z budżetu na poszukiwania, powinni jej dać rachunek, a nie kurwa mieszkanie.
Zgłoś
koczu 2012-03-19, 16:55 2
hmm od mojej matki usłyszałem (pracuje w sądzie) że nie dostała żadnego mieszkania a ciągle trwa dochodzenie..
Zgłoś
Mom and Death 2012-03-19, 17:10 3
@up a może twoja stara pierdoli głupoty ?

Zgłoś
lysy1991 2012-03-19, 17:59 11
Mom and Death napisał/a:

I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger

Serce nie kutas, staje tylko raz.
Zgłoś
Segor 2012-03-20, 11:44
Mom and Death napisał/a:

aby dorownac tej wypowiedzi trzeba by napisac cos w stylu:
"a moze Twoja pie*** nie to co trzeba i Cie urodzila ??"
no ale nie o tym dyskusja...

nie wiem jak mozna wpasc na pomysl ze oni dostali to mieszkanie na wlasnosc i nikt w tej sytuacji nie ma w tym interesu...
dochodzenie musi trwac (chociaz nie takie walki w polskich sadach przechodzily), a mieszkanie pewnie im "udostepniono" zeby Rutkowskiemu nie dobrali sie od tylka (np. odszkodowanie ),
albo wymyslcie sobie jaka tam chcecie kretynska bajke, fakt jest jeden:
NIC ZA DARMO
Zgłoś
k................s 2012-03-20, 12:20
fajnie tak, zabic dziecko i dostac mieszkanie, ktos chetny na takie dziecko?
Zgłoś
Whitefire 2012-03-20, 17:32
~Sklej napisał/a:

Polska od 1939 pogrąża się w coraz większym gównie

Dwudziestolecie międzywojenne to dopiero był syf, hiperinflacja, korupcja i dyktatura, ale o tym w szkołach nie uczą ;]
Zgłoś
lysy1991 2012-03-20, 18:34
Whitefire napisał/a:

Dwudziestolecie międzywojenne to dopiero był syf, hiperinflacja, korupcja i dyktatura, ale o tym w szkołach nie uczą ;]

no tak sie sklada ze mnie akurat tego uczono

I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger

Serce nie kutas, staje tylko raz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów