📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Kurwa, gorzej niż ze Smoleńskiem...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
true story bro
Nie ogarniam tej ich ściemy. Jak można bronić "ludzi", dać mieszkanie, otaczać zrozumieniem... ta wyrodna matka, AAaagghh!! Nie powinno podawac się po publicznej wiadomości ifnormacji o tym jak im jest teraz miło, o meblowaniu mieszkanka, o rozpoczęciu nowego życia... To kole w moje poczucie prawa ludzkiego. "wiecie co z nią zrobić"!
Polska od 1939 pogrąża się w coraz większym gównie
Człowiek zapierdala na dwa etaty, bierze kredyt, odmawia sobie wakacji aby mieć własne mieszkanie a tu wystarczy zmajstrować sobie dzieciaka i pierdolnąć nim 6 mcy poźniej z odpowiedniej wysokości ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
@up a może twoja stara pierdoli głupoty ?
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... strangerSerce nie kutas, staje tylko raz.
Mom and Death napisał/a:
@up a może twoja stara pierdoli głupoty ?
aby dorownac tej wypowiedzi trzeba by napisac cos w stylu:
"a moze Twoja pie*** nie to co trzeba i Cie urodzila ??"
no ale nie o tym dyskusja...
nie wiem jak mozna wpasc na pomysl ze oni dostali to mieszkanie na wlasnosc i nikt w tej sytuacji nie ma w tym interesu...
dochodzenie musi trwac (chociaz nie takie walki w polskich sadach przechodzily), a mieszkanie pewnie im "udostepniono" zeby Rutkowskiemu nie dobrali sie od tylka (np. odszkodowanie ),
albo wymyslcie sobie jaka tam chcecie kretynska bajke, fakt jest jeden:
NIC ZA DARMO
fajnie tak, zabic dziecko i dostac mieszkanie, ktos chetny na takie dziecko?
~Sklej napisał/a:
Polska od 1939 pogrąża się w coraz większym gównie
Dwudziestolecie międzywojenne to dopiero był syf, hiperinflacja, korupcja i dyktatura, ale o tym w szkołach nie uczą ;]
Whitefire napisał/a:
Dwudziestolecie międzywojenne to dopiero był syf, hiperinflacja, korupcja i dyktatura, ale o tym w szkołach nie uczą ;]
no tak sie sklada ze mnie akurat tego uczono
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów