Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każda kobieta ma cenę
Tobie gdyby Bezos zaproponował trochę kasy to tez byś mu popuścił szpary
Kilka lat pozniej - Justynka oczywiscie z jakims angielskim staruszkiem i gowniakami
Ktoś ma więcej? To można też mieć więcej.
Do roboty!!!
Kurde, miłość miłością. Liczy się też przede wszystkim cipka, dobre dymanko, zadowolenie, jebanko, dbanie i kasiora. No i zrozumienie haha
Ktoś ma więcej? To można też mieć więcej.
Do roboty!!!
nie zaznałeś nigdy rodziny albo masz naście lat
Czy mi się wydaje, czy tam faktycznie widać przez chwilę pindora?
każdy widzi to co chce widzieć
Miałęm nieprzyjemność znać pewną Justynkę... jej facet zapie**alał jak poj***ny, liczac jego godziny mozna stwierdzić ze w restauracji na 2 etaty pracował. Ona sie nudziła i w przypływie szczerości powiedziała : musze sobie znaleźć jakiegos bogatego anglika, moze jakiegos pilota czy coś... Jej facet w miedzyczasie uradowany jak wiejski głupek zaczał sie w tajemnicy chwalic, ze kupił pierścionek zaręczynowy za 5 czy 6 koła
Kilka lat pozniej - Justynka oczywiscie z jakims angielskim staruszkiem i gowniakami
Mój krewny jeździł do Francji, żeby lasce niczego nie brakowało. Dom postawić, mieć nażycie etc. Ona w Polsce, ładna blondie - klasyka gatunku. Pracował tak długo, aż ktoś jej zrobił dziecko, obiecując złote góry. Dalej są o dziwo razem... Mają teraz dwoje dzieci. Niestety to dowodzi, że spermiarzy, frajerów i styulejarzy na tym świecie Ci dostatek, a kurw podłych nie brakuje, by to wykorzystać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów