Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No. To jakiś ichni pisowiec - no bo normalny człowiek czegoś takiego by nie zrobił.
Pojebawszy z tą polityka w tym temacie czy jaki chuj?
W sumie kobieta to nie człowiek,więc o co chodzi? Dostała to na co zasłużyła.
W sumie przegryw to nie mężczyzna tylko ciota zyciowa z fiutem. Także gnicie w piwnicy na własne życzenie
najgorsze frajerstwo tak ulec emocjom. W takich sytuacjach się bierze dupę w troki, skupia na własnym życiu, edukuje się, rozwija, robi hajs, kupuje zajebistą chatę i kilka fur, nakurwia się jebane martwe ciągi, robi się formę życia, kładzie się większych od siebie kozaków na macie, a potem patrzy, jak była sama próbuje odnowić kontakt, bo przecież w sumie to głupio wyszło, a potem zlewa się ją jak wodę po ziemniakach.
Dobra dobra, już wstaję, zesrałem się i gówno wiem. Idę dalej nakurwiać w warcrafta w swojej piwnicy i walić konia do anime
Znajdzie się miejsce i dla mnie?
Oho, chyba były nie mógł pogodzić się, że jego ex daje dupy innemu, a dzieci mają nowego tatusia... Szanuję typa.
Na szczęście takiej losze jak ty to nie straszne, gdyż nikt cię tykać nie chce. Chyba, że harpunem.
najgorsze frajerstwo tak ulec emocjom. W takich sytuacjach się bierze dupę w troki, skupia na własnym życiu, edukuje się, rozwija, robi hajs, kupuje zajebistą chatę i kilka fur, nakurwia się jebane martwe ciągi, robi się formę życia, kładzie się większych od siebie kozaków na macie, a potem patrzy, jak była sama próbuje odnowić kontakt, bo przecież w sumie to głupio wyszło, a potem zlewa się ją jak wodę po ziemniakach.
Dobra dobra, już wstaję, zesrałem się i gówno wiem. Idę dalej nakurwiać w warcrafta w swojej piwnicy i walić konia do anime
Powiem ci tak. co napisałeś to po części racja. Miałem 2 osobne znajome z którymi myślałem że coś może być i im proponowałem związek oczywiście mnie zlały no cóż trudno życie toczy się dalej. Ppo kilku latach założyłem firmę (firemkę w sumie ale jakiś pieniądz z tego jest i nie brakuje kaski) trochę lepiej mi się powodziło to się larwy odezwały właśnie z tekstem że tak głupio wyszło wtedy no cóż teraz to mam żonę i dziecko nie potrzeba mi głupiej pizdy łasej na jakiś zysk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów