Taki psychol powinien być utylizowany na miejscu bez wyroku sądu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra akcja
gdyby to wrzucił kto inny, to postawiłbym piwko, a tak to tylko dodam do ulubionych
gdyby to wrzucił kto inny, to postawiłbym piwko, a tak to tylko dodam do ulubionych
Oho, chyba były nie mógł pogodzić się, że jego ex daje dupy innemu, a dzieci mają nowego tatusia... Szanuję typa.
Baronessa napisał/a:
Oho, chyba były nie mógł pogodzić się, że jego ex daje dupy innemu, a dzieci mają nowego tatusia... Szanuję typa.
pewnie nie jego, ale płacić musiał
Jakby chciał zabić ją i dziecko to by dziubał wszędzie po ciele a tu wydaje mi się, że chciał ją porządnie oszpecić. Na mordzie.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Zorganizowana akcja... Za darmo nie dostala.
Baronessa napisał/a:
najgorsze frajerstwo tak ulec emocjom. W takich sytuacjach się bierze dupę w troki, skupia na własnym życiu, edukuje się, rozwija, robi hajs, kupuje zajebistą chatę i kilka fur, nakurwia się jebane martwe ciągi, robi się formę życia, kładzie się większych od siebie kozaków na macie, a potem patrzy, jak była sama próbuje odnowić kontakt, bo przecież w sumie to głupio wyszło, a potem zlewa się ją jak wodę po ziemniakach.
Dobra dobra, już wstaję, zesrałem się i gówno wiem. Idę dalej nakurwiać w warcrafta w swojej piwnicy i walić konia do anime
sadolowa patola juz sie wypowiedziała, co głupsi i bardziej zjebani sadole próbują wzajemnie sie przekrzykiwać wymyslając głupoty w konkursie na najwiekszy "wewnętrzny chłód i spierdolenie" ale jak zwykle wyszło z tego zwykłe pierdolenie głupot , dzień jak co dzień na sadolu (czytała Krystyna Czubówna)
Fakt, że gość wsiada jako pasażer na czekający na niego pojazd świadczy, że to raczej nie był były partner, tylko zlecone zabójstwo.
No i elegancko, w końcu coś wartego sadola, którego pamiętam.
Cytat:
No właśnie nie. Powinien być codziennie jebany w dupsko do końca swojego parszywego życia w jakimś mongolskim więzieniu
No. To jakiś ichni pisowiec - no bo normalny człowiek czegoś takiego by nie zrobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów