Plus dla kobiety, wielki murzyński minus dla gościa.
Świetna babka, podniosła gardę i chciała rozwiązać sprawę z ciotą jak kiedyś po szkole Nawet jeśli coś mu niemiłego powiedziała, to chyba nie na tyle, żeby zasłużyła na liścia jak od Araba. Zrobił to tak swobodnie, jakby swoją żonę klepał po twarzy na dzień dobry zamiast dawać buziaka.
Plus dla kobiety, wielki murzyński minus dla gościa.
Czytam takie bzdury takich debili jak twoje i stwierdzam że durni jest więcej niż mi się wydaje. Bo ty byś przypierdolil Pani policjant. Fantazja cię glabie niesie w internecie jak nie jednego.
Czytam takie bzdury takich debili jak twoje i stwierdzam że durni jest więcej niż mi się wydaje. Bo ty byś przypierdolil Pani policjant. Fantazja cię glabie niesie w internecie jak nie jednego.
Nie wiem czy ty to kurwa widzisz, ale on jej przyjebał jako pierwszy.
idealnie podsumowałeś sam siebie. Czytając Twój komentarz pomyślałem dokładnie to samo co Ty... z tym, że ty dokonałeś samozaorania robiąc z siebie idiote który ma problemy ze wzrokiem i nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Brawo ANSZTAJNIE
A babsztyla to już można uciszyć...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów