A ja się śmiałem w dzieciństwie jak dorośli powtarzali "nawet nie wiesz co narkotyki robią z mózgu". Jednak mieli rację.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A ja się śmiałem w dzieciństwie jak dorośli powtarzali "nawet nie wiesz co narkotyki robią z mózgu". Jednak mieli rację.
co to kurwa jest
takie tam bez konkretów
To marihuana?
jakie to musi być strasznie uzależniające gówno że ludzie doprowadzają się do takiego stanu i dalej sobie to robią.......... powinni to zlikwidować z rynku w trybie priorytetowym
chuja tam, tylko debile to biorą i sami się eliminują, szkoda że w ogóle przeznaczane na nich są publiczne środki i normalni ludzie muszą to oglądać.
Skrócić o ten głupi, przećpany i i tak nieużywany łeb.
Kujda napisał/a:
Masakra. Co jej się na tej głowie dzieje? To ten słynny krokodyl co niszczy tkanki?
fentanyl
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów