📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
pawel6 napisał/a:
I niech ktoś zaprzeczy że kobiety są gorszymi kierowcami!
Nikt nie zamierza.
bardzo dobrze, mógł szybciej tym odkurzaczem miedzy autami zapierdalać.
Wkurwiają mnie właśnie takie hujki latające na odkurzaczach między samochodami. Panowie szos. Jedzie taką kosiarką do trawy i w dupie ma przepisy.
A ty siedzisz w swoim samochodzie i wkurwiasz sie, ze stoisz w korku, dlatego teraz ci ulzyo jak zobaczyłeś ze sie rozjebał?
Może to ty mi kurwa otworzyles drzwi przed motocyklem jak przejezdzalem miedzy samochodami ?
Może to ty mi kurwa otworzyles drzwi przed motocyklem jak przejezdzalem miedzy samochodami ?
Jak to mawiał Al Bundy - " Wy kobiety znacie się tylko na urządzeniach na baterię..."
huj z babą ale z goscia kutas że z dzieckiem pozwala sobie na taka jazde. pewnie syndrom czegoś malego
Laska ledwo wyszła z auta na tych szpilach powinni sypać ogromne kary pieniężne za takie obuwie do samochodu. Niestety krążą przechwałki kobiet, jak to One sobie radzą z prowadzeniem aut w szpilach nawet wysokich. To dla mnie jest niepojęte. Niech wożą ze sobą jakieś trampostrzały czy coś.
Panowe jako kierowca stwierdzam ze kobiety nie nadaja sie do kierowania pojazdami , kurwa wszedzie sie wpierdalaja ale od samochodów wara ile to razy musialem na kurwy trąbić , a to jedna prawie we mnie zajebala jak wymusiła , a to kurwa sobie przez telefon gada , jednym słowem - panie spierdalac do kuchni a przyjemnosci zostawic nam
8 sekunda. Ma auto ustawione pod sporym katem do pasa na który chce wjechać. Ale widzi że auto z którego nagranie widzimy jest dosyć daleko i się zmieści. Podejrzewam że choć baby poruszają się samochodami jak pizdy ito i większość facetów nie miała by szansy zobaczyć skutera w lusterku i jak ona wjechała by zbyt szybko na ten pas. Więc jestem w tym jednym na milion przypadku za babką. A chujowi na skuterze należy sie wpierdol za jazdę między poruszającymi się pojazdami z taką prędkością. Obyś chuju stracił nogi.
@pkh
Zawsze przepuszczam motocyklistów i nawet małolaty na skuterach. W tej sytuacji akurat mi ulżyło.
@luki_wch .....tych szpilach powinni sypać ogromne kary...
U nas wolna amerykanka. Szfagra kiedyś zatrzymali i poprosili do radiowozu to wziął kule i pokuśtykał z girą w gipsie do nich.
Cyt: "Myśli pan że może pan tak jeździć? Tak . Aha ok."
Za to ciotka z niemczech za jezdę w szpilach dostała kiedyś zajebisty mandat. Nie pamiętam ile ale mały nie był.
Szfaby sie podobno z tym nie pierdolą.
@pkh
Zawsze przepuszczam motocyklistów i nawet małolaty na skuterach. W tej sytuacji akurat mi ulżyło.
@luki_wch .....tych szpilach powinni sypać ogromne kary...
U nas wolna amerykanka. Szfagra kiedyś zatrzymali i poprosili do radiowozu to wziął kule i pokuśtykał z girą w gipsie do nich.
Cyt: "Myśli pan że może pan tak jeździć? Tak . Aha ok."
Za to ciotka z niemczech za jezdę w szpilach dostała kiedyś zajebisty mandat. Nie pamiętam ile ale mały nie był.
Szfaby sie podobno z tym nie pierdolą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów