18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Kobieta za kierownicą
Sayagin666 • 2015-02-09, 20:40
Prosto z pieca, jeszcze cieplutki (2 godziny temu) materiał własny

Jak można się było spodziewać za kierownicą

Zatrzymalem sie, nikt nie zostal mocniej poszkodowany...
Zgłoś
k................1 2015-02-09, 20:44 24
Jeszcze jebnieta z prawej strony wysiada! Ha ha ha!
Zgłoś
Sayagin666 2015-02-09, 20:46 13
@up no jak ma z prawej strony kierownice to dziwne, żeby od strony pasażera (i ulicy) wysiadała lub przez bagażnik
Zgłoś
imegas 2015-02-09, 21:11 1
Akurat w tym przypadku nie ważne czy jechała kobieta bo opanowanie auta na łuku jest trudne gdy straci przyczepność wielu pseudo drifterów się o tym przekonało.

Ojtam ojtam
Zgłoś
bloodwar 2015-02-09, 21:38 10
@imegas - o czym Ty mówisz człowieku, przecież ona jechała 90 km/h przednionapędowym Fordem, pewnie jakimś mułem 1.6 TDCi a nie kurwa trzystokonną beemką 200 km/h po lodzie!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Sayagin666 2015-02-09, 22:08 9
bloodwar napisał/a:

@imegas - o czym Ty mówisz człowieku, przecież ona jechała 90 km/h przednionapędowym Fordem, pewnie jakimś mułem 1.6 TDCi a nie kurwa trzystokonną beemką 200 km/h po lodzie!

dła scislosci to było jakieś 53km
Zgłoś
freeszpak 2015-02-09, 22:55 7
chciałem zobaczyć jeszcze przelot tego samolotu a tu nagle koniec, wielki minus za to
Zgłoś
fabiothethird 2015-02-09, 22:57
imegas napisał/a:

Akurat w tym przypadku nie ważne czy jechała kobieta bo opanowanie auta na łuku jest trudne gdy straci przyczepność wielu pseudo drifterów się o tym przekonało.

No tak, następny który brak umiejętności próbuje usprawiedliwiać rzekomymi czynnikami zewnętrznymi. Odjechał jej przód - podsterowność. Rzeczywiście nieco trudniejsze do opanowania niż nadsterowność, ale też do zrobienia. Zwłaszcza przy tak małej prędkości.

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
melony 2015-02-09, 23:08
Niby jedzie przednionapędówką, ale jej nie ucieka przód na zewnątrzną wręcz przeciwnie zacieśnia łuk i jak widać zachacza o wewnątrzną co wskazuje na dużą podsterowność. Sam nie wiem co ona tam zrobiła w aucie jednak to nie była utrata zwykła utrata przyczepności na łuku.
Zgłoś
crazyhavoc 2015-02-09, 23:09 14
tak tak teraz beda sie wypowiadac spece od driftu i kontrspece...
tepy pizdostrzal zjebal i chuj koniec tematu
Zgłoś
radzik05 2015-02-09, 23:14 8
a może by tak wszystko pierdolić i pojechać w Bieszczady...
Zgłoś
mikeszko 2015-02-09, 23:51
No, no, ciekawa dyskusja. Słucham dalej, bo jeszcze trochę poczytam i startuję w dakarze.
Zgłoś
pSTANLEY 2015-02-09, 23:55 4
A ten w którego uderzyła powinien od panów policjantów dostać większy mandat niż ona za używanie hidów z chin. Powinno się wszystkim takim wieśniackim tuningmasterom powybijać te światła. Rozumiem jeszcze jak ktoś to włoży do lamp soczewkowych które często myje i ma ustawione dosyć nisko (choć to nadal łamanie prawa) ale założenie tak silnego źródła światła do lamp refleksyjnych (tak jak na załączonym filmiku) to skrajna głupota i wprowadzanie zagrożenia w ruchu lądowym.
Zgłoś
KiKiZ 2015-02-10, 0:13 3
@bloodwar

chyba nigdy nie siedziałeś za kierownicą tylnionapędowca, ani chyba za kierownicą... takiego steku bzdur w tak krótkim tekście chyba nikt nie umieścił... "opanowanie auta na łuku jest trudne" ja pierdole... ciekawi mnie tylko co za tępy zjeb siedzi po tej drugiej stronie i wypisuje takie brednie, zasłyszałeś na wsi że ciotka szwagra kumpla miała tak samo, więc nigdy się nie da wyprowadzić! nigdy!

bez odbioru
Zgłoś
m................7 2015-02-10, 0:16 1
Znawcy poślizgów się odezwali @fabiothethird, melony... Podczas skręcania zarzuciło jej tyłem (zacieśniła zakręt), a to jest NADsterowność. Podsterowność występuje gdy mimo skręcenia przednich kół samochód nie skręca tak mocno jak powinien.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów