📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ma nic bardziej przejebanego jak bycie więźniem własnego mózgu.
,
,
,
,
,
,
a przepraszam zawsze można było urodzić się czarnym albo cyganem
,
,
,
,
,
,
a przepraszam zawsze można było urodzić się czarnym albo cyganem
Ja ostatnio widziałem typa grzebiącego w śmietniku i mówiącego "7 groszy oddaję, bo byłem winny". Oscar z ulicy Sezamkowej się nie pierdoli z dłużnikami.
połazicie po UK to zobaczycie więcej takich pojebów, a jak odwiedzicie NewYork to dopiero wyskoczycie z sandałów z wrażenia
Do ostatniego momentu miałem nadzieję, że jednak coś ją potrąci... a tu nic
Ruchanie ręki jest OK, ale rozmowa z nią to już schizofrenia... Shame on you!
Śmichy - chichy, ale to musi być przejebane byc chorym na cos takiego
@up
po tej ustawce Ci szkoda?
fejk jak chuj, albo zajebał jakiegoś dropsa halucyno-psychodelicznego, ale za spokojnie się zachowuje jak na fazę którą odpierdala, więc dragi odpadają.
Schizofrenicy też się tak nie zachowują, kurwa to nie wariaci z kreskówek że napierdalają ze swoją ręką.
Dobry...ba, dobry...zajebisty, minutowy materiał mam z osobą chorą psychicznie, niestety nie jestem przekonany do końca by go wrzucać, wam pojebom:>
po tej ustawce Ci szkoda?
fejk jak chuj, albo zajebał jakiegoś dropsa halucyno-psychodelicznego, ale za spokojnie się zachowuje jak na fazę którą odpierdala, więc dragi odpadają.
Schizofrenicy też się tak nie zachowują, kurwa to nie wariaci z kreskówek że napierdalają ze swoją ręką.
Dobry...ba, dobry...zajebisty, minutowy materiał mam z osobą chorą psychicznie, niestety nie jestem przekonany do końca by go wrzucać, wam pojebom:>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów