📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Puchu marny...
AleDlaczego napisał/a:
Puchu marny...
Dobrze wiem, jak to leciało, jednak tak się lepiej zrymowało.
Chciałeś zabłysnąć, lecz się nie dało.
A teraz ........... mi stąd pało
Gdyby akcja działa się u nas i policja potraktowała by tak polskie feminazistki to TVN spuszczałby się nad tematem do nowego roku.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Gdyby akcja działa się u nas i policja potraktowała by tak polskie feminazistki to TVN spuszczałby się nad tematem do nowego roku.
Właśnie zapoczątkowałeś potencjalną gówno-burzę tym postem
Dziękuję Ci
MaszAyahuaskę,
narodowcy to zwykle niewyedukowani idioci, ale tu jak widać chwilę uważałeś na polskim.
narodowcy to zwykle niewyedukowani idioci, ale tu jak widać chwilę uważałeś na polskim.
Kodowców przydałby sie tak przeczesać wszystkich jak leci, o brudasach i małpach nie mówię bo na nich jest specjalny protokół 9mm
ProVVe napisał/a:
Kodowców przydałby sie tak przeczesać wszystkich jak leci
To oni w ogóle jeszcze istnieją?
TB303 napisał/a:
To oni w ogóle jeszcze istnieją?
Ścierwa tak szybko się nie wytępi jak z robactwem... Myślisz sobie "no już wszystkieeeeee", ale niech jeden złoży jaja i masz na nowo problem
Bicia kobiet nie popieram .Ale tu można stwierdzić że był to napa na funkcjonariusza. Żebym nie zapomniał: Jebać kod i całe lewactwo
A co miał jej wręczyć kwiaty i bombonierkę? Policja ma być skuteczna, zawartość majtek nie ma tu nic do rzeczy, faceci też dostali łomot. Tak powinno być.
Morał z tego jest prosty i wszystkim dobrze znany. Nie wpierdalaj się między wódkę, a zakąskę, bo zostaniesz połamany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów