📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wścieklizna macicy ale na chuj ten zwyrol je nagrywa
plastic napisał/a:
lekkie czasy wychowują ciężkich ludzi, jak na tym memie
chyba to miałeś na myśli;
Kurwa jak bym jej zajebal to by się stoczyła na sam dół , jebana prostaczka
Takie podejście do kogoś na odległość bliższą niż pół metra do tego wrzeszcząc traktuje się jako próbę ataku. Czyli można lać w ryj w ramach samoobrony.
Utopić takiego upośledzonego kurwiszona to za mało. Jeszcze cala rodzina dzielących tak zjebane geny do wyeliminowania z globalnej populacji pozostanie.
Feminizm w pełnej krasie. Brak mózgu l, piskliwily wrzask, oszpecające kolczyki na ryju, farbowane włosy. Typowa spierdolina umysłowa.
Feminizm w pełnej krasie. Brak mózgu l, piskliwily wrzask, oszpecające kolczyki na ryju, farbowane włosy. Typowa spierdolina umysłowa.
Murzyńska gruba pyta do ryja i zapanowała by cisza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów