📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po co do wiezienia... upierdolic rece przy lokciu i niech chodzi wolno... szkoda chlopaka na wiezienie...
wyrok zostanie odwieszony i bedzie pierdział w pasiaki - nie on pierwszy nie ostatni a tatus niech wynajmie na ten czas jego pokuj jakiejs studentce
Cóż pytanie wcale nie jest głupie wręcz przeciwnie, zostanie to potraktowane prawdopodobnie jako czyn ciągły i chłopak usłyszy jeden wyrok w sprawie tych zajść. Natomiast ciesze się że sadole trzymają dzielnie stały poziom tępoty, na was i waszej gimbazjalnej mądrości można zawsze polegać. A i nie bedzie żadnego odwieszenia bo nei został skazany jeszcze prawomocnym wyrokiem.
Art. 12. KK
Dwa lub więcej zachowań, podjętych w krótkich odstępach czasu w wykonaniu z
góry powziętego zamiaru, uważa się za jeden czyn zabroniony; jeżeli przedmiotem
zamachu jest dobro osobiste, warunkiem uznania wielości zachowań za jeden czyn
zabroniony jest tożsamość pokrzywdzonego.
a co do komentujacych powyżej
Art. 12. KK
Dwa lub więcej zachowań, podjętych w krótkich odstępach czasu w wykonaniu z
góry powziętego zamiaru, uważa się za jeden czyn zabroniony; jeżeli przedmiotem
zamachu jest dobro osobiste, warunkiem uznania wielości zachowań za jeden czyn
zabroniony jest tożsamość pokrzywdzonego.
a co do komentujacych powyżej
Jak kraść to miliony, jak dupczyć to księżniczki Ten frajer ukradł jakis krem czy inne ciulstwo i pójdzie siedzieć za damski chuj. Ja pierdolę co za palant
Dostanie Wyrok jako recydywa:) można napisać jedynie do zakładu o areszt domowy.
Włodzimierz napisał/a:
@maniok84, gówno prawda.
Obrazek
Gdzieś przy Twoim nicku powinien być kursor, jest? Nie.
Uczepiliście się tego kursora, jak reksio szynki... Do wiadomości: wystarczy być odpowiednio najebanym i korzystać z normalnych systemów operacyjnych ( jak w moim przypadku ), alternatywnie podejrzewam że znajdzie się też trochę softu do "zrzucania ekranu" na win-a które też go nie "usuwają"..
Swoją drogą przypadkowy trolling również bawi:-P
Najprawdopodobniej autor screena korzysta z Linuxa jakiegoś, dlatego widać kursor na obrazku.
Jeśli to orginał, moja rada jest taka: weż duży kredyt daj synowi żeby przepadł i udawaj zmarłego,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów