W głębi duszy na pewno ją kocha.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak tak można?............................................zasłaniać się dzieckiem...
CriSStopher napisał/a:
jak tak można?............................................zasłaniać się dzieckiem...
Może z Hamasu jest?
CriSStopher napisał/a:
JamPawel napisał/a:
Może z Hamasu jest?
Ale jak to? Dziecko? Z Hamasu?
JamPawel napisał/a:
Może z Hamasu jest?
Jeszcze sobie następnego kaszojadka pykną. Miłość nie zna granic.
Flodzia napisał/a:
Tak wygada damski bokser, który został zatrzymany przez lokalną policję. Akcja miała miejsce w Brazylii w gminie/mieście Mãe do Rio.
Szkoda że nie zatrzymał go wściekły tłum.
Flodzia napisał/a:
Tak wygada damski bokser, który został zatrzymany przez lokalną policję. Akcja miała miejsce w Brazylii w gminie/mieście Mãe do Rio.
Lol na głowie i w głowie ma tak samo nasrane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów