📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Halman napisał/a:
mam nadzieje ze młody mu kiedyś rozjebie ale życie....
Kiedyś to mu łeb upierdoli, albo zrobi kosi kosi łapki.
Halman napisał/a:
mam nadzieje ze młody mu kiedyś rozjebie ale życie....
Zapewne w swoim czasie nadejdzie czas odwetu jak miał takiego tatusia...
...ale patrząc z sadystycznego punktu widzenia, na początku młody myślał, że będzie pozytywnym bohaterem tego filmiku ale mina mu zrzedła jak jego budowla roztrzaskała się o podłogę.
Ładnie się musiał dzieciak wkurwić jak jeszcze stary mu kazał posprzątać klocki
Skurwiel to musi być twardy. Jak ktoś się na dziecku wyżywa to jest zwykłą, skończoną pizdą.
Kurwa, rozjebał mu tylko klocki, a nie odbyt, nie przesadzajcie.
hoszo napisał/a:
Kurwa, rozjebał mu tylko klocki, a nie odbyt, nie przesadzajcie.
Z jednej strony masz rację. Bez przesady. Ale z drugiej- dziecko widzi to inaczej i może przy takich zachowaniach ojca mieć prawdziwą traumę i nienawidzić swojego życia bo nie rozumie skali zachowań. Dla niego te klocki to może być cały świat.
Inna sprawa-nie wiemy co do tej pory stało się z jego odbytem
Jaką kurwą trzeba być aby upokarzać własne dziecko i jeszcze się tym chwalić w necie.
Wesoły zgredzik zrzucił gówniakowi klocki na podłogę, a sadolowe pizdeczki już płaczo.
Młody jest do niego niepodobny więc pewnie tatusiek to ostatnia fujara, trzepiąca gruchę do fotek z Playboya rocznik 1980.
Skończy kiedyś w domu opieki
Skończy kiedyś w domu opieki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów