do zobaczenia już niedługo.
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajtersflodzia ty to pewnie jesteś kimś wielkim w realnym życiu-aż mnie korci by sprawdzić-wiesz że uzyskanie ip i adresu kosztuje ok 900zł?
Sprzedam twój za 300 .
flodzia ty to pewnie jesteś kimś wielkim w realnym życiu-aż mnie korci by sprawdzić-wiesz że uzyskanie ip i adresu kosztuje ok 900zł?
Napisz do admina. Pewnie w logach się odłożyło. Może taniej będzie. I co dalej z nim zrobisz?
flodzia ty to pewnie jesteś kimś wielkim w realnym życiu-aż mnie korci by sprawdzić-wiesz że uzyskanie ip i adresu kosztuje ok 900zł?
9 stówek? Płacisz, jak frajer za coś, co można mieć za darmo...
"Hakierze" powodzenia
właśnie zszedł mi ban kiedy ostatni raz prosiłem Cię grzecznie o opuszczenie tego miejsca.
Przez ten czas zauważyłem niższą aktywność, zmniejsz ją proszę do zera.
Dziękuję i nie pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów