Masełko:
Ciastka:
SMOOOCZNEGO!
kurwa.. jestem tak zajebany, że dałem Ci piwo kurwa...
z tra... zieloną herbatą
Ty matole z przepalonym mózgiem. Znam kilku osobników co nadużywają marychy. Nie da się z nimi normalnie rozmawiać, bo stali się debilami z przymrużonymi oczami, więc nie pierdol, że to nie jest szkodliwe. Robi gorsze zniszczenie w mózgach niż jakikolwiek alkohol, tylko tym co używają wydaje się inaczej. Alkoholik też twierdzi że nie jest alkoholikiem. Jebią mnie badania, widzę co się z ludźmi stało.co ty pierdolisz,co alkohol przeoral mozg i nie wiesz o co chodzi choc pisze nomalnie? haha,LOL!
zielsko uznawane za narkotyk w polsce mimo ze setki badan naukowych zostalo przeprowadzonych i to w klikunastu krajach. ale nie,polaczek mysli,ze zielko to to samo co amfetamina koks i sterydy. dlatego mamy tak tepy narod,w ktorym srednia zarobkow to 1500,bo wy polaczki nie wiecie ile chcecie zarabiac,tylko myslicie o tym,zeby wogole zarabiac. wy myslicie ze co,ze zaglosujecie na tuska lub kaczorka i sytuacja w polsce sie poprawi,gowno prawda ale czego chciec od narodu,ktory przy wyborach kieruje sie PLAKATAMI a nie tym,co maja do powiedzenia politycy i ogolnym ich caloksztaltem. wy pijcie dalej alko,niech wam wypierze mozgi.
tak tak artiee,znasz kilku osobnikow na kilkanascie milionow,ktorzy pala i nie maja z tym najmniejszego problemu ja za to znam kilkaset osob,ktore naduzywaja alko i sie stoczyly na dno takich pseudopolakow to do piachu.