Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Sys3k 2015-04-19, 21:15 1
Mimo, że to takie trochę gówno to i tak podziwiam. Wydurniać się ze znajomym czy grupką no to jeszcze okej, ale nie wyobrażam sobie zrobić czegoś takiego sam
Zgłoś
ironik 2015-04-19, 21:16
Mógł przecież już w ryja dostać - tylko to wyciął.... manipulacja!
Zgłoś
Attero132 2015-04-19, 21:20 4
Kolejny debil z nadmiarem wolnego czasu
Zgłoś
japecznik 2015-04-19, 21:31 1
kurwa te hałaśliwe nastolatki omg
Zgłoś
M................s 2015-04-19, 21:46 1
dziewczyno od balonów wyjdz za mnie plz
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2015-04-19, 21:47 1
Pani z sokami jest świetna
Zgłoś
_poison_ 2015-04-19, 22:04
chyba zabładzilem na Sadisticu!

_poison_
Zgłoś
nectovelius 2015-04-19, 22:18
ferdziu7 napisał/a:

Piwko za parę własnych pomysłów. Więcej własnych pomysłów, mniej hamerykańskich

Jakie własne
Koleś oglądał Thomas Sanders Story Time i wjebał własne historyjki po naszemu i to ma być własne PLAGIAT jak skurwysyn Piwa nie dam... pani od balonów mnie urzekła, ale nie dam się złamać (piękna pani od balonów, jak przeglądasz sadistica napisz do mnie) piwa nie będzie.

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
hellknight89 2015-04-19, 22:25 3
Żałosna próba przeniesienia pranków Jacka Jonesa i Jerome Jarre na polski grunt, ni chuj to śmieszne, raczej żenujące.

Dupa cycki chmiel.
Zgłoś
kih0n 2015-04-19, 22:28
mnie to pachnie Ry Doon'em ale wyszło mu fajnie to kalkowanie. Chyba najważniejsze że śmieszy
Zgłoś
morderuk 2015-04-19, 22:41
Jak mnie wkurwiaja takie tepe pizdy co dra ryja bez powodu. Zabijalbym chetnie.
Zgłoś
qwerq221 2015-04-19, 22:47
Jaki troll ha ha ha przyjemny
Zgłoś
daveedavee 2015-04-19, 22:49
ta pani z sokiem w jedyce idealnie zajebiste!!!!! kurwa w uj sie usmialem!!!!!
Zgłoś
Tassadar 2015-04-19, 22:51
Initium napisał/a:

@up
Nie gadaj - końcówka z panią od soków - jak dla mnie rewelacja

Gość ma rację. Ja się już powoli czuje jak w tym filmie "Idiokracja" gdzie debile szły do kina a tam srająca dupa na ekranie przez 2 h i wszyscy zadowoleni. Robi się podobnie

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
przem00123 2015-04-19, 23:00 1
jak ktos szuka Pani od Balonów, to pracuje w sklepie fryzjerskim przy ul Żeligowskiego 46 w lodzi ;p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów