Debile... te bajki disneya spierdoliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko kurwa co dzikie jest nie przewidywalne i może wpierdolić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i chuj!
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
Czekaj czekaj masz jakieś badania do tego powyżej że wpierdlają bardziej wegan ?
Spurek o tym wie ?
Łoś mnie kiedyś zagryzł w Pomiechówku
W lesie na grzybach
Na pewno tylko pogryzł?
Cywilizacja dużo dała człowiekowi, bardzo się rozwinęliśmy, no ale kurwa nie da się ukryć, że w pewnym sensie również strasznie się cofnęliśmy. XD
Debile... te bajki disneya sp***oliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko k***a co dzikie jest nie przewidywalne i może wpie**olić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i ch*j!
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
pot mordo. jest taki preparat hukinol, który odstrasza dziczyznę. to koncentrat ludzkiego potu
Debile... te bajki disneya spierdoliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko kurwa co dzikie jest nie przewidywalne i może wpierdolić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i chuj!
nawet mądry komentarz, przyszedłem dać plusa i podzielić sie piwkiem
Sytuacja sprzed roku. Impreza integracyjna z ogniskiem, lekko zakrapiana. Sama kadra naukowa. Z lasku wyszedł lis. Mnie już w nauczaniu początkowym na lekcjach środowiska uczono, że jeśli dziki zwierzak podchodzi do człowieka to może być wściekły i trzeba się ulotnić. A nasze panie co na to? Ano, zaczęły jeszcze nęcić zwierza kiełbaską, bo "jaka słodka kulka ruda puchata, chcę go pogłaskać".
Dodajmy, że dwie z nich, które najbardziej chciały głaskać, reprezentowały nauki medyczne.
To co jest, jest i nie może nie być, a tego czego nie ma, nie ma i nie może być nawet pomyślane.Debile... te bajki disneya spierdoliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko kurwa co dzikie jest nie przewidywalne i może wpierdolić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i chuj!
Krakus popieram twój wpis. To samo tyczy się spotkania grupy czarnuchów. Uważajcie!