📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Nie spodobał się kolor, zapach, głos, wzrost, zachowanie. Albo po prostu: łosie to chuje.
Debile... te bajki disneya spierdoliły im zdrowy rozsądek, nie ma bambi, nie ma gadających piesków, nie ma dumbo, króla lwa, czy misia jogiego wszystko kurwa co dzikie jest nie przewidywalne i może wpierdolić cię ze smakiem lub zabić dla jaj jak tępy pitbull będą go bić a on nie puści i chuj!
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie naukowiec pisał że to ich wina zwierzątka traktują jak przyjaciół a zwierzę wyczuwa czy to zjeb do jedzenia czy lepiej unikać bo to człowiek który też jest mięsożerny i może zagrozić jemu...
Krakus36, to co opisałeś ma nawet swój termin; "syndrom bambiego"...
Łoś wyczuwa przyszłe lewaczki, jak jednorożec dziewice. Zobaczył że młoda ma kurtkę w kwiaty, do tego zamiast grać w Simsy, łazi po lesie i ogląda łosie. No to jeb z buta!
Ciiiiiiiii... No jak tak to po co kurwa od tym piszesz ? ? ? Nich nie wiedzą!!!
Krakus36 napisał/a:
Kiedyś w necie znalazłem statystyki pokazujące kto pada ofiarami niedźwiedzi grizli i czarnych i 70% to byli eko zjeby oraz weganie
Ciiiiiiiii... No jak tak to po co kurwa od tym piszesz ? ? ? Nich nie wiedzą!!!
Zapewne przedstawiciele wielkomiejskiego ekologizmu/bambizmu spotykają dzikie wierze w lesie i jest lekkie zdziwienie, że może zaatakować, bez powodu. Dysonans poznawczy.
Jaskrawe kolory w przyrodzie bardzo często oznaczają zwierzęta jadowite lub chcące wyglądać groźnie. Nic dziwnego, że łosiek kazał kolorowej spierdalać
Pomysłodawca powinien dostać dobry wpierdol...
Proszę Państwa oto Łoś
Łosia dziś wkurwiło coś
Głaskać chciały go lewaki
łoś im kopa i chyc w krzaki
Łosia dziś wkurwiło coś
Łosia dziś wkurwiło coś
Mamy zwycięzce
Jeśli to było dzikie zwierze, to... O kurwa mać, co ci ludzie mają w głowach.
Ale.
Ten zwierzak mógł być miejscową maskotką, dokarmianą 'przez kazdego' i tym razem coś mu po prostu odjebało.
Oczywiście w tym przypadku podchodzenie do poldzikiego zwierzęcia, którego w razie W nie da się opanować jest debilnie, ale trochę mniej.
Coś jak ludzie dokarmiający dziki w miastach, myślący że to takie inne pieski.
Ale.
Ten zwierzak mógł być miejscową maskotką, dokarmianą 'przez kazdego' i tym razem coś mu po prostu odjebało.
Oczywiście w tym przypadku podchodzenie do poldzikiego zwierzęcia, którego w razie W nie da się opanować jest debilnie, ale trochę mniej.
Coś jak ludzie dokarmiający dziki w miastach, myślący że to takie inne pieski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów