📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kiedyś był taki horror, gościu też ciężarówką jeździł i młodych biednych ludzi zabijał. Była tam podobna akcja, niestety nie pamiętam tytułu...
Zajebista baba... napierdalać w kierowcę...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Mam wrażenie, że tutaj każdy na tagi ma wyjebane.
mikroszkop napisał/a:
Dziś już nie porucha
Czasem wystraszona kobieta, jak się uspokoi, to jest bardziej chętna i namiętna!
Ja pierdole, jak tak można? Kompletnie zdebilniałe zachowanie, za takie coś na najbliższym postoju powinno być kilka solidnych plaskaczy na ten tępy pysk. Kierowce na trasie bić, tłuc w deske rozdzielcza i generalnie aż prosić się o karambol. Co za tłusta, paskudna skończona idiotka
tak go bije że prawie faktycznie przykurwili w tą ciężarówkę
Z którego roku to nagranie? Pamiętam jak ponad rok temu już gdzieś to widziałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów