Nie, nie jesteś fajny. A z tym homo to nie trafiłeś )
Nawet dziewczynę posiadam a Ty mistrzu wracaj na redtuba ruchać rękę
tak, tak, posiadasz dziewczyne, a chcesz aby inny mezczyzna ci ssal, w takim razie nie wiem komu bardziej wspolczuc, tobie czy twojej partnerce
aha, widac, ze nigdy dziewczyny nie zwracaly na ciebie uwagi skoro uwazasz, ze posiadanie takowej jest czyms wyjatkowym czym trzeba sie chwalic
Nie, nie jesteś fajny. A z tym homo to nie trafiłeś )
Nawet dziewczynę posiadam
Nawet? Szacun kurwa! Jak na downa całkiem nieźle!
już miałem napisać komentarz ale tego nie zrobię
To dobrze, jeszcze byś coś głupiego napisał.
tak, tak, posiadasz dziewczyne, a chcesz aby inny mezczyzna ci ssal, w takim razie nie wiem komu bardziej wspolczuc, tobie czy twojej partnerce
aha, widac, ze nigdy dziewczyny nie zwracaly na ciebie uwagi skoro uwazasz, ze posiadanie takowej jest czyms wyjatkowym czym trzeba sie chwalic
Zluzuj poślady, bo sobie obciach robisz.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszejchciałem to parę dni tamu wrzucić, ale pomyślalem ze dość wrzucania bzdurnych filmów, a tu prosze
Znam to uczucie.
Widzisz coś i myślisz 'łe, przecież to nie pasuje', tak miałem np. z 'jak zmiękczyć sadystę'
Z takiego dzieciaka może wyrosnąć coś w stylu DODY !!
Lepiej to tempić za młodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kretynie głupi...! Czemu niby doda bo co blond włosy...?! Granuluję Ci poziomu inteligencji..! Jak nie wiedziałeś już co napisać było nie pisać wcale i nie ośmieszać się chyba że o to Ci chodziło to udało się;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów