18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Sadyslaw 2010-08-19, 22:42
SfrustrowanyFrustrat napisał/a:

Nie, nie jesteś fajny. A z tym homo to nie trafiłeś )
Nawet dziewczynę posiadam a Ty mistrzu wracaj na redtuba ruchać rękę

tak, tak, posiadasz dziewczyne, a chcesz aby inny mezczyzna ci ssal, w takim razie nie wiem komu bardziej wspolczuc, tobie czy twojej partnerce

aha, widac, ze nigdy dziewczyny nie zwracaly na ciebie uwagi skoro uwazasz, ze posiadanie takowej jest czyms wyjatkowym czym trzeba sie chwalic
Zgłoś
Mephic 2010-08-19, 23:53 5
SfrustrowanyFrustrat napisał/a:

Nie, nie jesteś fajny. A z tym homo to nie trafiłeś )
Nawet dziewczynę posiadam

Nawet? Szacun kurwa! Jak na downa całkiem nieźle!
Zgłoś
grigori 2010-08-20, 2:47 1
ale sie pedalsko zrobilo
Zgłoś
s................u 2010-08-20, 8:55
już miałem napisać komentarz ale tego nie zrobię
Zgłoś
.................. 2010-08-20, 9:01 2
radzioko77 napisał/a:

już miałem napisać komentarz ale tego nie zrobię

To dobrze, jeszcze byś coś głupiego napisał.
Zgłoś
Bula 2010-08-20, 15:43
Sadyslaw napisał/a:

tak, tak, posiadasz dziewczyne, a chcesz aby inny mezczyzna ci ssal, w takim razie nie wiem komu bardziej wspolczuc, tobie czy twojej partnerce

aha, widac, ze nigdy dziewczyny nie zwracaly na ciebie uwagi skoro uwazasz, ze posiadanie takowej jest czyms wyjatkowym czym trzeba sie chwalic

Zluzuj poślady, bo sobie obciach robisz.
Zgłoś
VeQe 2010-08-20, 21:30
chciałem to parę dni tamu wrzucić, ale pomyślalem ze dość wrzucania bzdurnych filmów, a tu prosze

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej
Zgłoś
Lashlo 2010-08-20, 22:16
catacoomber napisał/a:

chciałem to parę dni tamu wrzucić, ale pomyślalem ze dość wrzucania bzdurnych filmów, a tu prosze

Znam to uczucie.
Widzisz coś i myślisz 'łe, przecież to nie pasuje', tak miałem np. z 'jak zmiękczyć sadystę'
Zgłoś
E................i 2011-03-02, 19:58
DziQ6666 napisał/a:

Z takiego dzieciaka może wyrosnąć coś w stylu DODY !!
Lepiej to tempić za młodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kretynie głupi...! Czemu niby doda bo co blond włosy...?! Granuluję Ci poziomu inteligencji..! Jak nie wiedziałeś już co napisać było nie pisać wcale i nie ośmieszać się chyba że o to Ci chodziło to udało się;]

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów