📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ZareFF napisał/a:
Współczuje Ci takiego dzieciństwa
To dziecko jest szczęśliwe. Zażartował sobie tatuś, ale pewnie zaraz ono dostanie swoją porcje i będzie wpierdalało jak głupie.
Rozejrzyj się w okół siebie. W wielu rejonach patologia. "Ojcowie" napierdalają nawet mniejsze dzieci. "Matki" wyrzucają dzieci do śmietnika. A Ty mówisz że mu współczujesz dzieciństwa?
Albo jesteś zjebany, albo...nie wiem.
SfrustrowanyFrustrat napisał/a:
To dziecko jest szczęśliwe. Zażartował sobie tatuś, ale pewnie zaraz ono dostanie swoją porcje i będzie wpierdalało jak głupie.
Rozejrzyj się w okół siebie. W wielu rejonach patologia. "Ojcowie" napierdalają nawet mniejsze dzieci. "Matki" wyrzucają dzieci do śmietnika. A Ty mówisz że mu współczujesz dzieciństwa?
Albo jesteś zjebany, albo...nie wiem.
No co ty poważnie?!
ciekaw jestem czy jak bym mu nasrał na talerz czy tez by tak zrobił
Jak to miało miejsce w Stanach to dziecko powinno go zastrzelić i iść po hamburgera.
Ona tylko udaje że nie wie co sie stało poprostu nie chce zeby mu sie przykro zrobiło... ;p kobiety ;p
mógł powiedziec, że murzyny zajebały
A i dobrze zrobił ! Gówniarz w polu normy nie wyrobił to nie będzie żarcia.
Z takiego dzieciaka może wyrosnąć coś w stylu DODY !!
Lepiej to tempić za młodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lepiej to tempić za młodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sadyslaw napisał/a:
Obrazek
wez lepiej zmien forum na jakies z twoja orientacja seksualna
Nie, nie jesteś fajny. A z tym homo to nie trafiłeś )
Nawet dziewczynę posiadam a Ty mistrzu wracaj na redtuba ruchać rękę
Ciekawe na czym ten tatuś ćwiczył przed filmikiem z galaretką czy co to tam było...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów