Dzięki zimnemu prądowi powietrza z nad Teksasu mamy taką niespodziankę w półnosno wschodnim rejonie Meksyku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zima jak kiedyś? No ni chuja niestety. Na początku stycznia doszło do rozerwania wiru arktycznego i cały ziąb jaki powinien być na północy w postaci kilku sporej wielkości stref zimna gania sobie po znacznej części naszej półkuli mieszając się ze strefami cieplejszymi stąd śniegu w chuj i amplitudy po 30 stopni dzień do dnia (Wrocław, druga połowa stycznia). Mamy kurwa taki pokaz siły matki natury, że tylko bić brawo.
PS Już tak się zrobiło w 2013 i też śnieg padał na pustyniach to Korwiniści mało się nie obsrali z tym, że ocieplenia nie ma...
PS Już tak się zrobiło w 2013 i też śnieg padał na pustyniach to Korwiniści mało się nie obsrali z tym, że ocieplenia nie ma...
Koty to jednak debile.
tak bardziej jak lis wygląda ten kot
chyba temu kotu łapa utknęła w drzewie bo nie wierze że ta kurwa by tak zamarzła
Żaden z nich nie twierdził, że nie ma.
Twierdzą, że nie jest to wina człowieka w takim stopniu, w jakim próbuje się nam wcisnąć, lub że jest to proces paraboliczny, trwający tysiące lat.
Nie słyszałem jeszcze Korwinisty, co mówił, że nie ma ocieplenia.
szkoda, że w ostatniej chwili nie zeskoczył. bo by lewitował taki zamrożony...
Srali muchy będzie wiosna. Za panowania pierwszych piastów i podczas ery wikingów 1000 lat temu było o wiele cieplej niż teraz bo na terenach PRLu uprawiano np. winorośla a dzięki temu wikingowie MOGLI i ZAKŁADALI osady np. na grenlandii(gdzie było nawet biskupstwo!!!) Dziwne że w XIV wieku zniknęło i zamarło no nie ?. Przypomnę że w XIX wieku były też lata bez lata - a jakoś ludzi było mniej, węgla nie spalano... Klimat się zmienia cały czas tylko teraz zrobiono z tej logiki kurwę i się wmawia ludziom że to głównie ich wina że matka ziemia zmienną suką jest! Może jeszcze zanikająca aktywność słoneczna to wina ludzkości co ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów