Koty gadają po francusku, ale są napisy angielskie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jak tego słucham to mam wrażenie jak by mi zaraz miał język wyjść nosem
Jak malowałem ścianę w domu, jeden wpie**olił się w wiadro z farbą, spanikował, i przebiegł przez całe mieszkanie. Przygłup zaczął się potem lizać, dzięki czemu zrozumiałem znaczenie powiedzenia 'żygać jak kot'.
drugi tak na wszystko ch*j wbija, że zasypia w takiej pozycji:
Jak malowałem ścianę w domu, jeden wpie**olił się w wiadro z farbą, spanikował, i przebiegł przez całe mieszkanie. Przygłup zaczął się potem lizać, dzięki czemu zrozumiałem znaczenie powiedzenia 'żygać jak kot'.
drugi tak na wszystko ch*j wbija, że zasypia w takiej pozycji:
ha ha rozjebało mnie
1:08 padłem
1:08 padłem
"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."
w chuj sadystyczne... aż mi ciary przeszły po plecach... wydupcaj z tym na kwejka.
A moj.. sral gdzie popadnie.. Raz zesral się pod oknem, polozyl sie w gownie i potem otrzepal się prosto na firanke.. Idz pan w chuj.
Bacutil A ty na ile kochasz rodziców czy co tam masz?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów