📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Że go żółtek nie wpierdzielił to ja nie rozumiem?
pewnie w grobie same ogryzione kości. taki grubiutki żółtek nie przepuścił by takiej okazji
no ale moglby ten chinczyk nie wygladac tak chujowo. chocby na potrzeby tych swoich filmow
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Nie wpierdzielił, nie wpierdzielił.. Patrzył na niego, może miał ochotę, ale na filmie tak nie wypada.. A to czasem nie Ci sami co się napierdalali na miecze świetlne?
freddiew, polecam jego kanał na YT, całkiem fajne ma niektóre filmy
Jak pięknie, aż w chuju mięknie... Już się bałem że kot przeżyje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów