📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W takim Egipcie wystarczy prosty test ze znajomości znaków i jesteś kierowcą.
pij mleko będziesz wielki
Wielka butla wody z Gangesu, kierownica po złej stronie. Cóż więcej do szczęścia potrzeba takiemu hindu-dindu?
A w dupie tam wunderbaum jakas obsrana choinkę wieszać. Tam to dopiero mają kuchnie na kokpicie . Brakuje tylko noży na ladzie, patelnie, mikrofalówkę. A przy wypadku jak w kuchennych rewolucjach na ramówce.
Wojtalo23 napisał/a:
A w dupie tam wunderbaum jakas obsrana choinkę wieszać. Tam to dopiero mają kuchnie na kokpicie . Brakuje tylko noży na ladzie, patelnie, mikrofalówkę. A przy wypadku jak w kuchennych rewolucjach na ramówce.
A nie wiesz czy gdzie nie schowana mikrofala.
Wunderbaum? Tak to jest w Europie gdzie prawo zabrania zbytniego zasłaniania szyby. Mam tu focię typowej ciężarówki którą widziałam na własne ślepia, nie wklejam samej foci ze względu na odbicie moje oraz kumpli.
Od góry:
* 6 pluszowych ośmiornic sięgających od góry do 35% wysokości szyby
* jakiś wiecheć
* naszyjnik ze zwisami jakichś pluszowych koralików
* dwa małe "żyrandole" ze sznurami paciorków
* niby kot/miś z dwoma pomponofrędzlami (tu pasuje staropolskie słowo "kutas" ale byście to opacznie zrozumieli)
Od dołu:
* jakaś maska (coś jak Guy Fawkes ale trochę inna) z jakimś różowym futerkiem na górze; sięga prawie do połowy szyby
* wielka półprzezroczysta naklejka "Dream Hacker"
* na gumowych przyssawkach 10 proporczyków "OM" "MANI" "PAE" "MEY" (pusty) "OM" "MANI" "PAE" "MEY" (pusty)
* kawał sztucznej trawy
* jakieś zielsko
* oparta o szybę plastikowa butelka wody (z Gangesu?)
* naklejka z logo instagrama i nazwą
I tak zagraconą szybę ma chyba każdy ciężarny-ówkowiec którego tam widziałam. Nasi im pod tym względem nie podskoczą.
Od góry:
* 6 pluszowych ośmiornic sięgających od góry do 35% wysokości szyby
* jakiś wiecheć
* naszyjnik ze zwisami jakichś pluszowych koralików
* dwa małe "żyrandole" ze sznurami paciorków
* niby kot/miś z dwoma pomponofrędzlami (tu pasuje staropolskie słowo "kutas" ale byście to opacznie zrozumieli)
Od dołu:
* jakaś maska (coś jak Guy Fawkes ale trochę inna) z jakimś różowym futerkiem na górze; sięga prawie do połowy szyby
* wielka półprzezroczysta naklejka "Dream Hacker"
* na gumowych przyssawkach 10 proporczyków "OM" "MANI" "PAE" "MEY" (pusty) "OM" "MANI" "PAE" "MEY" (pusty)
* kawał sztucznej trawy
* jakieś zielsko
* oparta o szybę plastikowa butelka wody (z Gangesu?)
* naklejka z logo instagrama i nazwą
I tak zagraconą szybę ma chyba każdy ciężarny-ówkowiec którego tam widziałam. Nasi im pod tym względem nie podskoczą.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów