18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
🔥 Jedzie pociąg z daleka - teraz popularne
Z.G.O.N 2013-01-29, 21:54 12
To nie twarz tak reaguje. Tylko oni sami muszą tak spinać poślady żeby nie stracić przytomności.
Zgłoś
p................n 2013-01-29, 22:10
o jejciu ja teś chciałbym ziośtać takim pilotĘ ;D
Zgłoś
ramzei 2013-01-29, 22:17
W tych takich dużych kaskach, mają zamontowane projektory, które wyświetlają obraz tak jakby widzieli przez poszycie samolotu. Posiadają czujniki ruchu i orientacji oraz są połączone z kamerkami umieszczonymi na zewnątrz samolotu. Chciałby chociaż taki kask ubrać i zobaczyć jaki to jest efekt...
Zgłoś
Tradyt 2013-01-29, 22:31 2
Piękna sprawa
Zgłoś
Meler 2013-01-29, 22:32 6
Korekta: Muza dojebana.
Zgłoś
juki 2013-01-29, 23:06 9
Oni sobie lataja a ja siedze przed sadolem i popijam browar.... Przegralem zycie.
Zgłoś
kuropatwa121 2013-01-29, 23:06 1
do autora, sam jesteś chujowy
Zgłoś
statistic_user 2013-01-29, 23:06
Latają na skrzydłach demokracji.
Zgłoś
eskey 2013-01-29, 23:13 4
masaj990 nie znasz się na muzyce
Zgłoś
wrc1 2013-01-29, 23:20 4
piwo za uprzedzenie o chujowym podkladzie.
Zgłoś
franek000 2013-01-29, 23:23
mają jaja ze stali.
Zgłoś
lukasz290990 2013-01-29, 23:51
jak w niektórych momentach? ja tu widziałem tylko jeden taki moment.
Zgłoś
Ciesin 2013-01-29, 23:55
juki napisał/a:

Oni sobie lataja a ja siedze przed sadolem i popijam browar.... Przegralem zycie.

Łap drugie piwko, bo czuję to samo.

Musiałem odpalić własny podkład. Była różnica w długości, ale trochę kombinowania i wszystko ładnie się zgrało
Zazdroszczę łajdakom. I roboty i rozmiaru jąder.
Zgłoś
j................l 2013-01-30, 0:01 2
zabuliłem kiedyś kasy zeby się przelecieć takim odrzutowcem jak byłem w USA .
Uwierzcie mi na słowo, że przeciążenia są w chuj mocne ... Jak pilot zobaczył, że się w miarę trzymam to zaczął wariować, przeżycie niesamowite ale podczas najwiekszych przeciążeń czujesz jakby Ci krew przestała krążyć, tracisz oddech , robi Ci się ciemno przed oczami i odlatujesz jakby się mdlało .

Puenta tej historii jest taka, że po dwóch hamburgerach pomagałem pilotowi sprzątać kokpit bo zarzygałem górną szybę i całe swoje miejsce w tym siebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów