Chłopaki do roboty, chcecie rosnąć to zacznijcie wpierd*lać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolejny okurwieniec, któremu wydaje się, że pół świata chce wyglądać tak jak on i chce żyć tak jak on. A tenże okurwieniec z grupy tzw ABS'ów wpierdala odżywki i białko bo chce być duży. A na chuj mi wyglądać jak jebany troglodyta, który nie potrafi konstruktywnie się wypowiedzieć. Więc wpierdalaj dalej te swoje befsztyczki popijając odżywkami jebańcu. Niech Ci wątroba dupą wypadnie.
Piwo za muzykę z Kill Billa:]
Ten pan to Robert Łoszakiewicz, tutaj jego stronka: http://www.robertfitness.pl/
oemxuser napisał/a:
Ten pan to Robert Łoszakiewicz, tutaj jego stronka: http://www.robertfitness.pl/
No chyba nie...
robertburneika.net/ To jest jego strona, koleś to Litwin z polskimi korzeniami mieszkający w USA, więc odpierdolcie się od jego wymowy
Panie zapomnialeś pan dodac, że koksy trzeba wpierdalac ... ale ja sie nie znam , jestem "leszczem"
mientki napisał/a:
Kolejny okurwieniec, któremu wydaje się, że pół świata chce wyglądać tak jak on i chce żyć tak jak on. A tenże okurwieniec z grupy tzw ABS'ów wpierdala odżywki i białko bo chce być duży. A na chuj mi wyglądać jak jebany troglodyta, który nie potrafi konstruktywnie się wypowiedzieć. Więc wpierdalaj dalej te swoje befsztyczki popijając odżywkami jebańcu. Niech Ci wątroba dupą wypadnie.
elokwencją bijesz pana Miodka, skad wy sie bierzecie?
Kurwa, jednak gejozy się tu wypowiadają - To żaden kurwa Litwin z Polskimi korzeniami czy chuj wie co - To znaczy Litwin oczywiście, ale Polskiego nauczył się gdy zaczął pracować z polakami w USA prawie 11 lat temu, ma żone Polkę - A poza tym, koks? On jest kulturystą, gdyby używał koksu to by miał chuja a nie zawody.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów