18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mientki 2010-12-05, 20:18 3
Kolejny okurwieniec, któremu wydaje się, że pół świata chce wyglądać tak jak on i chce żyć tak jak on. A tenże okurwieniec z grupy tzw ABS'ów wpierdala odżywki i białko bo chce być duży. A na chuj mi wyglądać jak jebany troglodyta, który nie potrafi konstruktywnie się wypowiedzieć. Więc wpierdalaj dalej te swoje befsztyczki popijając odżywkami jebańcu. Niech Ci wątroba dupą wypadnie.
Zgłoś
s................k 2010-12-05, 20:36
Piwo za muzykę z Kill Billa:]
Zgłoś
oemxuser 2010-12-05, 21:17
Ten pan to Robert Łoszakiewicz, tutaj jego stronka: http://www.robertfitness.pl/
Zgłoś
Executtor 2010-12-05, 22:12
czekałem żeby dać piwo komuś kto powie "jem niom"... niestety!
Zgłoś
mikiaa 2010-12-05, 22:33
oemxuser napisał/a:

Ten pan to Robert Łoszakiewicz, tutaj jego stronka: http://www.robertfitness.pl/

No chyba nie...
robertburneika.net/ To jest jego strona, koleś to Litwin z polskimi korzeniami mieszkający w USA, więc odpierdolcie się od jego wymowy
Zgłoś
dupaCyckDupa 2010-12-06, 0:50
Panie zapomnialeś pan dodac, że koksy trzeba wpierdalac ... ale ja sie nie znam , jestem "leszczem"
Zgłoś
p................n 2010-12-07, 20:41 1
mientki napisał/a:

Kolejny okurwieniec, któremu wydaje się, że pół świata chce wyglądać tak jak on i chce żyć tak jak on. A tenże okurwieniec z grupy tzw ABS'ów wpierdala odżywki i białko bo chce być duży. A na chuj mi wyglądać jak jebany troglodyta, który nie potrafi konstruktywnie się wypowiedzieć. Więc wpierdalaj dalej te swoje befsztyczki popijając odżywkami jebańcu. Niech Ci wątroba dupą wypadnie.

elokwencją bijesz pana Miodka, skad wy sie bierzecie?
Zgłoś
WyjebanyWRap 2011-01-12, 19:27
Kurwa, jednak gejozy się tu wypowiadają - To żaden kurwa Litwin z Polskimi korzeniami czy chuj wie co - To znaczy Litwin oczywiście, ale Polskiego nauczył się gdy zaczął pracować z polakami w USA prawie 11 lat temu, ma żone Polkę - A poza tym, koks? On jest kulturystą, gdyby używał koksu to by miał chuja a nie zawody.
Zgłoś
Eczi 2011-02-09, 19:47
On kroić nie potragfi....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów