Koksy sterydy i perfumy w sklepie z odżywkami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Koksy sterydy i perfumy w sklepie z odżywkami
Nienawidze tego jebanego święta.
Fajne są te wystraszone, zdezorientowane i zawstydzone chłopaczki które przychodzą po odżywki z myślą "już niedługo odmienię swoje życie".
"pół grama na raz " "worek na 4 razy za 150 zeta" no kurwa 75 pln za sztuke koksu???? maja wyobrażnie skurwiesyny
widzialem filmik w necie w warszawie w jakimś kulbie z ukryta kamera ktoś był i sztuke kupił za 400zł i okazało się za zawiera jedynie 8% kokainy :O
Cytat:
Nienawidze tego jebanego święta.
Też nienawidzę!
Teściowa z żoną i jej ratlerkiem zatruli się i zdechli... a nadal mam przeczucie że coś złego się stanie.
jakies trzy głupie cipy weszły na główną co ruszają łbami do muzyki a ten temat leży od 1 w poczekali
W tym pojebanym kraju ten sprzedawca na pewno będzie miał przejebane, policja się pewnie zajmie co było tym białym proszkiem w dilerce a przez te strzykawki i paczki to na pewno zrobią mu nalot na chate i sklep.
Sympatyczny ten malutki Pudzianek
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów