Więcej bajden`ów, mogelini`ów, junkersów i innych tęczowych armii.
Zapewnić tylko dostawy kredy coby mieli czym po ulicach pisać i ogrodzić stalowym ogrodzeniem podpiętym pod 380V aby nikt nie próbował się wydostać.
Debilizm
Debilami to są ci, którzy nadal wierzą, że mamy do czynienia z epidemią, a spróbuj mi wmawiać, że właśnie powiedziałem , że wirusa nie ma to cie znajdę. Według mnie na filmie widzimy atak na przestępców, zwanych dla zmylenia policją.
Świat potrzebuje kontrrewolucji, czyli eliminacji debili, aby wyrównać zachwianą przez rewolucję równowagę, zachwianą przez eksterminację ludzi inteligentnych przez socjalistów, największych zbrodniarzy tego świata. Trzeba pobić ich rekord, bo debili teraz z 6mld jak nie 7mld. Jakby tak tylko 3mld głupich wyparować, z czego wszystkich z Europy, to by było super.
10 pytań o podstawy działania świata i kulka w łeb. Dla 30 milionów Polaków po drugim pytaniu kulka w łeb, tacy głupi wśród nas żyją...
Mają co chcieli.
Więcej bajden`ów, mogelini`ów, junkersów i innych tęczowych armii.
Zapewnić tylko dostawy kredy coby mieli czym po ulicach pisać i ogrodzić stalowym ogrodzeniem podpiętym pod 380V aby nikt nie próbował się wydostać.
A wiesz że to UK a nie USA więc nie wiem po chuj o tym Bidenie piszesz lol
Debilami to są ci, którzy nadal wierzą, że mamy do czynienia z epidemią, a spróbuj mi wmawiać, że właśnie powiedziałem , że wirusa nie ma to cie znajdę. Według mnie na filmie widzimy atak na przestępców, zwanych dla zmylenia policją.
Wal sie na cycki I mnie znajdz
Interetowy pit bul
Boje sieeeee
No wyszczekany kundel
Ostatnio w Edynburgu gównaki obrzucały kilka autobusów kamieniami.
Takich bym tylko łapał i łamał ręce
To jest kurwa debilizm.
Ostatnio w Edynburgu gównaki obrzucały kilka autobusów kamieniami.
Takich bym tylko łapał i łamał ręce
W UK to jest normalne ze robią napady na sklepy w 10, rzucają kamieniami, petardy pod nogi w klubach, kamieniami w busy, i tną przechodniów w parku.
Wal sie na cycki I mnie znajdz
Jemu raczej chodziło o "to cię znajdą", ale i tak jest baranim łbem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów