Zrobiłem się głodny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chyba wezme moj aparat za 200 pln do pracy jutro i pokaze wam jak Ja gotuje w **** hotelu.
koles jest pozerem, mozna to swierdzic po chociazby Jego hiper poprawnej sztucznej dykcji ktora do zludzenia przypomna Mi Maklowicza...
koles jest pozerem, mozna to swierdzic po chociazby Jego hiper poprawnej sztucznej dykcji ktora do zludzenia przypomna Mi Maklowicza...
ale ja napie*dolił ku*wa mac ile razy mam sie to samo mówić WYPIERDAL*Ć z tąd z tym programem
Zeżryj te jebane gwiazdki, gimbusie zdymany.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
"Siemanko!" Musi być
hahha pedałek jak daleko tą nogo od stołu wymachuje, żeby nie porysować kamery za 200 zł.
Mam dla niego dobrą radę : ściągnij sobie Morph fox pro czy jak to się ten program do zmiany głosu nazywa, bo wkurwiasz jak piotr kaszubski na plakacie powieszonym w mojej łazience
od teraz bycie bałwanem, ignorantem, dupolizem bongmana i niewyżytym caps-lock'owcem bedzie mi sie z Tobą kojażyło
0:40-0:50 powiedzcie mi z ktorej czesci czlowieka jest te miesko i kosci ??? chetnie sam oprawie tak samokowity kawaleczek )))
Typ pedałem nie jest, w jednym filmie widać jego pannę (i to nawet sympatyczną tzn. ruchalną) 1:0 dla niego bo kiedy on rucha wy walicie do jakiejś sashy w internetach.
A i gotować umie, parę przepisów wypróbowałem i wyszedł zajebisty szamunek.
Chuj z tym, że ma pedalski głos i sposób bycia, prowadzi kanał na którym daje dobre przepisy i za to props.
Pizduś z pedalskim głosem: 1
Gimby: 0
A i gotować umie, parę przepisów wypróbowałem i wyszedł zajebisty szamunek.
Chuj z tym, że ma pedalski głos i sposób bycia, prowadzi kanał na którym daje dobre przepisy i za to props.
Pizduś z pedalskim głosem: 1
Gimby: 0
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów