Zrobiłem się głodny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Ciekawe czy sobie najpierw poruchal i w którym momencie
hahha pedałek jak daleko tą nogo od stołu wymachuje, żeby nie porysować kamery za 200 zł.
Mam dla niego dobrą radę : ściągnij sobie Morph fox pro czy jak to się ten program do zmiany głosu nazywa, bo wkurwiasz jak piotr kaszubski na plakacie powieszonym w mojej łazience
Mam dla niego dobrą radę : ściągnij sobie Morph fox pro czy jak to się ten program do zmiany głosu nazywa, bo wkurwiasz jak piotr kaszubski na plakacie powieszonym w mojej łazience
boże nie wrzucajcie tego idioty tutaj....... wrzućcie go jak się nauczy gotować.
moj brat to oglada. za kazdym razem jak to wlacza kurwa slysze ten jebany pedalski glos "SIEMANKO witam was w mojej kuchni" zaraz mnie kurwica chwyta i rycze zeby sciszyl tego pedala.
niedosc ze glos jak pizda to jeszcze te "siemanko"...
niedosc ze glos jak pizda to jeszcze te "siemanko"...
premiera Hannibala to byla w zeszlym tygodniu chyba? wiem bo ogladalem.
Ten koles ma w swojej twarzy cos takiego co przyciaga moj lewy but...
Ten koles ma w swojej twarzy cos takiego co przyciaga moj lewy but...
Haters gonna hate !
Beztalencia, bądźcie kiedyś tak dobrzy w kuchni jak on. Nic tylko narzekacie, żałosne.
A tak po za tym, on przynajmniej coś robi, tworzy swoje materiały żeby niektórzy mieli z tego frajdę, a i jeszcze zarabia coś na tym.
Beztalencia, bądźcie kiedyś tak dobrzy w kuchni jak on. Nic tylko narzekacie, żałosne.
A tak po za tym, on przynajmniej coś robi, tworzy swoje materiały żeby niektórzy mieli z tego frajdę, a i jeszcze zarabia coś na tym.
@traatveger nie za 200 zł. Nagrywa Canonem D600
@Rems zacznij nagrywać jak Ty gotujesz to pogadamy pozerze.
@Rems zacznij nagrywać jak Ty gotujesz to pogadamy pozerze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów