📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Alex_1 napisał/a:
Ma minę jak kot srający na pustyni.
Ciekawe czego srającego minę ty byś miał jakby coś takiego ci się przytrafiło.
Dlaczego to ma mniej piw niz chinski raper do ch*ja pana? Sadistic stal sie juz prawie tak popularny jak demotywatory to chyba jedyna odpowiedz...
tak patrząc na kolano przypomina mi się ciąża pozamaciczna w kolanie
No co?! Ja tak mam od zawsze - chodzę, biegam, mam nawet rekord szkoły w skoku w dal xD
Miałem to samo co on... jednak kolano było w 1/3 drogi do kostki nie z boku.
Teraz mam 5 śrub w tym kolanie...
Teraz mam 5 śrub w tym kolanie...
Desti napisał/a:
No co?! Ja tak mam od zawsze - chodzę, biegam, mam nawet rekord szkoły w skoku w dal xD
Chyba w skoku w bok
Ja bym to rozchodził.
wybita rzepka ze stawu, jak za długo czekał na pomoc to zapewniam, że miał niemiłą kurację odsysania płynów, które się tam nagromadziły (z obrzęku czy jakoś tak). siostra to miała, przesrana sprawa więc się nie dziwie, że ma minę srającego kota.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów