📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Skoro to Kanada to powinni go przeprosić, kupić mu nowy samochód i dać parę milionów za uraz psychiczny.
Ale zapierdalał jak Janda po szczepionkę
Prawidłowo a u nas jeszcze pies miałby proces o narażenie życia delikwenta.
Patrząc na ten filmik miałem flashbacka z NFS Most Wanted
Jeśli był czarny, to policjant od kolczatki powinien zostać jego podnóżkiem.
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:
Polecam zainwestować.
Rewolucja i co z tego? W Polsce był koleś co wynalazl specjalne zderzaki, które mógłby by ładnie uratować dziesiątki tysięcy żyć i co? I nadal tego żadne nowe auto nie ma. To samo z tym zawieszeniem. Teraz auta robią księgowi.
Samochody które jeżdżą na autopilocie to jest rewolucja, przyszłość to brak kierowcy. Co oznacza, że najbardziej zawodny element w pojazdach zostanie zlikwidowany.
Akurat jeśli chodzi o pomysły zastąpienia paliwa na wode, czy tak jak wspomniałeś o zderzaku Łągiewki to odpowiedź pozostaje ta sama: są ludzie którym to nie leży i dopóki nie będzie to dla nich bardziej opłacalne od aktualnego stanu rzeczy - nie zostanie to dopuszczone do świata konsumenta.
Akurat jeśli chodzi o pomysły zastąpienia paliwa na wode, czy tak jak wspomniałeś o zderzaku Łągiewki to odpowiedź pozostaje ta sama: są ludzie którym to nie leży i dopóki nie będzie to dla nich bardziej opłacalne od aktualnego stanu rzeczy - nie zostanie to dopuszczone do świata konsumenta.
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:
Samochody które jeżdżą na autopilocie to jest rewolucja, przyszłość to brak kierowcy. Co oznacza, że najbardziej zawodny element w pojazdach zostanie zlikwidowany.
Auta na wodę a konkretnie wodór to nisza, szybciej obejdziemy problemy pojemności baterii w elektryku niż furmanka na wodór zacznie się opłacać, aczkolwiek ja przyklaskuje innowacją choć na razie sam popylam dieslem bo jestem biedakiem
Jesteś biedakiem a jeszcze nie znalazłes sposobu przeróbki disla na wodę ? Pełno tego na yewtube.
10 puntków za telemark!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów