w której klasie gimnazjum pierwszy raz uciekłeś od księdza chodzącego po kolędzie?
Muszę Cie rozczarować, ale za moich czasów gimnazjum nie było, ale patrząc po Twoim roczniku Ty masz większe doświadczenie w tej dziedzinie
jesteś wierzący?
Nie
praktykujesz?
Nie
chcesz wziąć ślub w kościele
Nie
i sprawić przyjemność swojej dziewczynie bo ona od dziecka marzyła o białej sukience?
Jeżeli ona będzie tego chciała to mogę się na to zgodzić, bo mnie to wsio radno
chcesz móc ochrzcić dzieci
Wolę dać dzieciom wolny wybór
mieć normalny pogrzeb dla rodziny?
wtedy to mi już będzie wszystko jedno
Więc jak by Ci to powiedzieć... Twoje argumenty są inwalidą
Czy normalny człowiek robi co roku rundkę po kumplach/koleżankach i jeszcze wyciąga rękę po kasę?
Jeszcze nie. Ale od jutra moi znajomi mają nową kolędę
Młodszy brat chodził po kolędzie jako ministrant. Nie raz widział mieszkania z drogimi meblami, wypasionym sprzętem RTV, barki zastawione drogimi alkoholami. A księdzu w kopercie 10 lub 20 zeta dają. Po chuj tacy kolędę przyjmują?
By dalej wyglądać jak przykładne polaczki (nie mylić z Polakam.
Czytając i słuchając takiego gówna jestem przekonany że prawdziwie wierzących ludzi w polsce jest 5 maksymalnie 10%, reszta to "tradycja" bo tak wypada, bo tak się robi, bo co ludzie powiedzą.
Przecież widać, że o fejk. Takie ogłoszenia są wywieszane na tablicach pod kościołem to po pierwsze. Po drugie kartka nie ma żadnej pieczątki ani podpisu. Po trzecie każdy atol lub gimboateista może taką kartkę wydrukować, a potem strzelić fotkę i wstawić ją do neta. Ale jak trzeba być głupim, żeby się dać na to nabierać
Założyłem konto żeby ci dać piwo! Stary jesteś mistrzem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów