18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
pepepe 2013-01-29, 15:03 5
nawet nie wiem jak opisac to co sie dzieje teraz w mojej glowie.
Zgłoś
Gamge 2013-01-29, 15:07 17
Zakład o piwo że to jakiś zjebany żart ??
Zgłoś
w................4 2013-01-29, 15:09 150
Przecież widać, że o fejk. Takie ogłoszenia są wywieszane na tablicach pod kościołem to po pierwsze. Po drugie kartka nie ma żadnej pieczątki ani podpisu. Po trzecie każdy atol lub gimboateista może taką kartkę wydrukować, a potem strzelić fotkę i wstawić ją do neta. Ale jak trzeba być głupim, żeby się dać na to nabierać
Zgłoś
Kombivar 2013-01-29, 15:09
mózg rozjebany!

Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Zgłoś
~tip.top 2013-01-29, 15:09 15
Gamge napisał/a:

Zakład o piwo że to jakiś zjebany żart ??

Dobra dobra proszę księdza

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
pkh 2013-01-29, 15:14 4
wiadomo że to żart, ale dobry
Zgłoś
Gamge 2013-01-29, 15:17 1
@tip.top
kurwa Ja po Tobie Stary nie cisnę. To po chuj mnie od najgorszych wyzywasz ??
Zgłoś
~tip.top 2013-01-29, 15:18 6
Gamge napisał/a:

kurwa Ja po Tobie Stary nie cisnę. To po chuj mnie od najgorszych wyzywasz ??

Skoro nie jesteś księdzem, to za pewne jesteś mieszkańcem tego bloku i już trzęsiesz portkami na samą myśl o sobocie

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Smutas 2013-01-29, 15:19 1
Młodszy brat chodził po kolędzie jako ministrant. Nie raz widział mieszkania z drogimi meblami, wypasionym sprzętem RTV, barki zastawione drogimi alkoholami. A księdzu w kopercie 10 lub 20 zeta dają. Po chuj tacy kolędę przyjmują?
Zgłoś
Chwytak 2013-01-29, 15:21
ojej, to mówicie, że się parafianie poprawin nie doczekają i będą musieli sami zanieść ten hajs i alko na zakrystię? biedni emeryci, jeszcze sobie kto nogę złamie, tak ślisko teraz i flaszki potłuc łatwo...
Zgłoś
~tip.top 2013-01-29, 15:23 21
Smutas napisał/a:

Młodszy brat chodził po kolędzie jako ministrant. Nie raz widział mieszkania z drogimi meblami, wypasionym sprzętem RTV, barki zastawione drogimi alkoholami. A księdzu w kopercie 10 lub 20 zeta dają. Po chuj tacy kolędę przyjmują?

Dają tyle ile uważają za stosowne... ile ty byś dał gościowi za to, że pokręci Ci się po mieszkaniu/domu, pokropi wodą i pójdzie dalej? No i z tego co napisałeś wnioskuję, że kolęda jest tylko po to żeby zebrać kasę

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
macleod 2013-01-29, 15:30 8
Smutas napisał/a:

Dobra, dobra, lepiej powiedz dlaczego podpierdzielałeś bratu snickersy?
Zgłoś
s................r 2013-01-29, 15:49 1
Brak pieczęci prymasa = fake
Zgłoś
pakicito 2013-01-29, 15:52 9
Cytat:

i tak dużo, w kopercie się daje obrazek albo się nie wpuszcza legalnego złodzieja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów