Zakład o piwo że to jakiś zjebany żart ??
Dobra dobra proszę księdza
Skoro nie jesteś księdzem, to za pewne jesteś mieszkańcem tego bloku i już trzęsiesz portkami na samą myśl o sobocie
Młodszy brat chodził po kolędzie jako ministrant. Nie raz widział mieszkania z drogimi meblami, wypasionym sprzętem RTV, barki zastawione drogimi alkoholami. A księdzu w kopercie 10 lub 20 zeta dają. Po chuj tacy kolędę przyjmują?
Dają tyle ile uważają za stosowne... ile ty byś dał gościowi za to, że pokręci Ci się po mieszkaniu/domu, pokropi wodą i pójdzie dalej? No i z tego co napisałeś wnioskuję, że kolęda jest tylko po to żeby zebrać kasę
Młodszy brat chodził po kolędzie jako ministrant. Nie raz widział mieszkania z drogimi meblami, wypasionym sprzętem RTV, barki zastawione drogimi alkoholami. A księdzu w kopercie 10 lub 20 zeta dają. Po chuj tacy kolędę przyjmują?
Dobra, dobra, lepiej powiedz dlaczego podpierdzielałeś bratu snickersy?
i tak dużo, w kopercie się daje obrazek albo się nie wpuszcza legalnego złodzieja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów