Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do tego czasu już 3/4 składu umrze a 1/4 będzie miała poważne schorzenia
za to Tobie będą grali na pogrzebie.
Jebać pierdolonych frajerów co myślą że jak coś umetalowią, skucują jebanym gównem nabierze to lepszego wyrazu i sensu, by kolejna banda brudnych idiotów wielbiła to i udostępniała na fejsbuku bo tylko zmetalowione scierwo mogą zaprezentować .
Jestę hejterę? Kij ci w oko pieprzony ignorancie. To, że słuchasz tylko hip-hopolo albo disko relax nie upoważnia cię do obrażania innych wykonawców. Nie podoba się to wyraź swoją krytykę konstruktywnie pierdolony moronie a nie leć z dziecinnymi bluzgami i najazdem na subkulturę, który nie ma totalnie znaczenia stereotypowa mendo społeczna.
skucują jebanym gównem
Co oznacza to wyrażenie, panie bezmózgu?
lepszego wyrazu
Co jest lepszym wyrazem "identyfikować", czy "drzwi"?
by kolejna banda brudnych idiotów wielbiła to i udostępniała na fejsbuku bo tylko zmetalowione scierwo mogą zaprezentować .
Świetny z ciebie detektyw jak na bezmózga, potrafisz udowodnić,że taki zamiar mieli autorzy? Bo twoja poszlaka ma wydźwięk podobny do następującej - Nojaakto urodził się po to by go rżnąć w dupę pałą owiniętą w papier ścierny, tak aby krew się lała i dupa swędziała(to też jest poszlaka, ale dowodu na to nie mam).
hip-hopolo albo disko relax
To o wiele lepsze niż słuchanie darcia ryja, brudasów w glanach.
Myślę że beka z kucy zawsze
Cieszę się,że "mam twoją myśl uwolnioną".
Napiszesz mi definicję czegoś "o wiele lepszego"?
Napiszesz mi definicję czegoś "o wiele lepszego"?
Pomyśl co ma do przekazania człowiek, który cały czas jest spocony, ma tłuste długie włosy, śmierdzą mu skarpetki i na dodatek jest idiotą.
W hiphopolo i disco relax ubierają się schludnie a ich muzyka pozwala się zrelaksować i odprężyć.
Przeciętny "kucuch" będący odpowiednikiem wiekowym obecnych tu hejterów jakimś dziwnym trafem ma więcej IQ niż grupki, które można z Was poskładać ćwierćmózgi.
przeprowadzałeś badania czy opierasz się na domysłach ?
Gratuluję gustu muzycznego . Co to jazz pewnie wiesz jedynie z imprez hipsterskich, na których to 99% ludzi nie wie co to jazz.
Gratuluję gustu muzycznego . Co to jazz pewnie wiesz jedynie z imprez hipsterskich, na których to 99% ludzi nie wie co to jazz.
tylko prawdziwe kucuchy wiedzą co to jazz, dobry humor, i mają dobry pogląda na świat który widzą przez pryzmat tekstów metalowego bandu
Nie bywam na takich i swoich gustów muzycznych nie zdradzę, ponieważ celem dyskusji jest ostatecznie ustalenie, że metale to brudne śmiecie.
przeprowadzałeś badania czy opierasz się na domysłach ?
Opieram się na faktach. Znakomitym przykładem jest ustanawianie hiphopolo lub disko relax jako muzyki z wartościowym przekazem.
Poza tym... o gustach się nie rozmawia a Wy pajace nadal nie przedstawiliście żadnych konkretów dotyczących powyższej kolędy.
"Bo gówno", "bo tłuste włosy","bo darcie ryja". Co ma kurwa piernik do wiatraka (poza ilością liter)?
Chcesz frajerze błysnąć obeznaniem to może wypowiedz się na temat mixu, że kompresor ci nie leży, bo aranż bo to, bo tamto. Nie umiesz? TO JAPA KONIU!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów