📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie dziwię się jej w ogóle, że się wkurwiła. Poszli na rendez-vous a on ją wziął pokazać pedałów biegających za piłką.
-Ernest Hemingway
A mnie jej pojebane zachowanie nie dziwi.. Zal gościa.
musi mieć silnego brata że boi jej się oddać
jestem pewien, że najpierw padło sakramentalne "z kim tam piszesz?"
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
czuję niedosyt
Zawsze się zastanawiałem po co sobie marnować życie z taką pierdolniętą i rozchwianą emocjonalnie babą? Baby trzeba trzymać krótko - podniesie rękę? Nim jej opadnie ma dostać ripostę.
Albo jeszcze lepiej - wstać i wyjść bez słowa na kilka godzin. U mnie obie metody działały w 120%
Albo jeszcze lepiej - wstać i wyjść bez słowa na kilka godzin. U mnie obie metody działały w 120%
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów