Gość wie co zrobić, żeby ludzie uśmiechnęli się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wkurwiały mnie te gówniane filmiki od kiedy tylko pierwszy z nich się tutaj pojawił. Tak wiem, jestem sztywny, powinienem się czasem uśmiechnąć itd. "mam to w piździe".
Gość naprawdę sprawia, że się uśmiecham, szczególnie, gdy czytam komentarze żeby wypierdalał
Bilderberg, no widzisz może gdybyś miał jaja zamiast pizdy to byś tak emocjonalnie nie podchodził do gównianych/śmieszkowych filmików i nie odczuwałbyś potrzeby podzielenia się z nami swoimi uczuciami na temat czegoś tak prostego jak ten filmik.
nikogo nie obraża, nie wkurwia jak te zjeby od "pranków" i uśmiechnąć się można, taka pozytywna reklama batonika
mygyry napisał/a:
Gość naprawdę sprawia, że się uśmiecham, szczególnie, gdy czytam komentarze żeby wypierdalał
hahaha kurwa rozjebałeś !!
Ja tam go lubię
Właśnie za to że jak coś robi to nie po to aby się ludzie z kogoś śmiali tylko za to właśnie że robi wszystko aby ofiara się uśmiechnęła.
Popatrzcie na tych ludzi. Wszyscy zapatrzeni w dal i myślą problemach. Nagle pojawia sie przygłup który powoduje pełny, szczery uśmiech na twarzy.
Właśnie za to że jak coś robi to nie po to aby się ludzie z kogoś śmiali tylko za to właśnie że robi wszystko aby ofiara się uśmiechnęła.
Popatrzcie na tych ludzi. Wszyscy zapatrzeni w dal i myślą problemach. Nagle pojawia sie przygłup który powoduje pełny, szczery uśmiech na twarzy.
Pozytyw, ja nie mam nic przeciwko aby więcej ludzi próbowało tak kolorować naszą szatoburą polską prozę życia. Ale on robi to w sympatyczny i nienachalny sposób, a jak znajdą się naśladowcy to zaczną wszystkich dookoła wkurwiać niestety :/
Jeden z fajniejszych produkcji tego typu, koleś chociaż nie nudzi się waląc konia przed hardem, nie zmienia to faktu, że sponsorowane przez "pawełka" także nie do końca takie "bo mu się chciało".
Sajbek napisał/a:
Gość wie co zrobić, żeby ludzie uśmiechnęli się
To nie uśmiech wyrażający dobry humor, tylko szyderczy uśmieszek politowania.
tranzystor napisał/a:
To nie uśmiech wyrażający dobry humor, tylko szyderczy uśmieszek politowania.
Jak jest się smutną pizdą twojego pokroju i innych wielkich "sadystów", to tak jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów