📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zupełnie jak na Broodstocku.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
to toi toi typu cap -> 10 osób w nim się mieści. Wiem bo pracowałem w gównianej branży i byłem służbowo na woodstocku ...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kurwa serio to było dobre. Łap piwo i leć na główną wkurwiac lewactwo
Wg muslimów, podczas srania stają się oni niewidzialni, więc żadna buda im nie jest potrzebna.
Jedni modlą się do kawałka skały, inni do kawałka drewna. Obie religie siebie warte.
Ala w nocy nie widzi. W bramie też nie. Wtedy można pić i jeść świnki.
Z naszym lewactwem sadolowym gorzej, spójrzta no tylko na to profilowe
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Z naszym lewactwem sadolowym gorzej, spójrzta no tylko na to profilowe
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Velture napisał/a:
leć na główną wkurwiac lewactwo
Może się jeden czy dwóch takich się znajdzie
Komu chciałoby się bóldupić tutaj o symbol religijny? Jedynie katolom z lewicowego pisu.
gówno do kibla!
Velture napisał/a:
Łap piwo i leć na główną wkurwiac lewactwo
I mamy kandydata numer 1!
AleDlaczego napisał/a:
Jedni modlą się do kawałka skały, inni do kawałka drewna. Obie religie siebie warte.
Najzabawniejsze jest to ze ich bajki podszyste Marksem i Leninem sa tyle samo warte co ksiązka z gadającymi weżami.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów