📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wow, ja jestem pod wrazeniem tego ze potrafia sie ustawic w kolejce na poboczu.
Naszą polską dzicz to przerasta, codziennie przez zjebow musze stac w korku, bo sa 3 pasy drogi, zjazd na obwodnice do ktorego jest 500m korka na prawym pasie 400m na srodkowym i jeszcze kurwa na lewym znajdzie sie jakis pojeb z bmw, co sie zatrzyma albo zwolno do 10km/h zeby sie wpierdolic bo mu sie spieszy i wszyscy kurwa przez niego stoja.
Naszą polską dzicz to przerasta, codziennie przez zjebow musze stac w korku, bo sa 3 pasy drogi, zjazd na obwodnice do ktorego jest 500m korka na prawym pasie 400m na srodkowym i jeszcze kurwa na lewym znajdzie sie jakis pojeb z bmw, co sie zatrzyma albo zwolno do 10km/h zeby sie wpierdolic bo mu sie spieszy i wszyscy kurwa przez niego stoja.
kszysiu napisał/a:
Wow, ja jestem pod wrazeniem tego ze potrafia sie ustawic w kolejce na poboczu.
oglądamy chyba inne filmy.
Ojciec kiedyś z sąsiadem jechał i ten stanął też w takim "korku" i po chwili trąbi i wyzywa, że chuje nie jadą. Ojciec w końcu nie wytrzymał i go uświadomił, że cymbał wjechał na parking
Jak wyznafcy ekspertóf telewizyjnych. Noszą maski, bo wszystkie inne noszo.
Mi się zdarzyło tak stanąć we Lwowie. Dwa pasy ruchu w każdą stronę i nagle okazuje się że na lewym jest parking, nijak nie oznaczony
dobre, ale jak ktoś się wpierdala dziesięć metrów przy zjeździe, paluszek
i liż swojego huja bo nie wpuszczę
choć czasem bulwersujący się trafia
i liż swojego huja bo nie wpuszczę
choć czasem bulwersujący się trafia
@edmund
Zawsze mam frajdę jak takiego wojującego swoim punto 1.2 czy inną betą w gazie gaszę rodzinnym minivanem z 280KM pod maską, gdy już wyjeżdżamy z korka na prostą i jestem te auto-dwa za nim .
Zawsze mam frajdę jak takiego wojującego swoim punto 1.2 czy inną betą w gazie gaszę rodzinnym minivanem z 280KM pod maską, gdy już wyjeżdżamy z korka na prostą i jestem te auto-dwa za nim .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów