a Ty narzekasz na tylko dwie otwarte kasy w supermarkecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wdr napisał/a:
@up pierdol się jak nie podoba się prawda to masz jebany problem sam się schow jebany kasztanie
I tego cię w wojsku nauczyli..?Nie wiem na chuj się żalisz.Tym że byłeś gdzieś tam na końcu świata?Ogólnie to mnie pierdoli gdzie byłeś,co robiłeś.Taki z ciebie wielki wojak a dajesz się sprowokować jak jakiś gówniarz.Mam kilku znajomych którzy byli na misjach i jakoś nie zarobili takich ogromnych pieniędzy jak Ty.Więc coś tu ściemniasz.
ulthart napisał/a:
jakoś nie zarobili takich ogromnych pieniędzy jak Ty.Więc coś tu ściemniasz.
bo może zamiast kurwa się zapisywać na wyjazdy nocne lub konwoje to pierdzieli w bazie albo na posterunku? jaki wielki wojak wez gościu spierdalaj i się nie żale więc morda...w wojsku mnie nauczyli że trzeba odpowiadać na wszystko bez pierdolenia się oraz tego jak skutecznie jebać wałki na wyposażeniu na paliwie na wszystkim osobiście ich nie robiłem bo wystarczało mi to co miałem...następnie pierdoli cię to bo w dupie byłeś i gówno widziałeś więc cię to pierdoli ale co innego jak byś tam pojechał
@up stary tu nie chodzi że ja się żale po prostu mnie wkurwia ten brak wiedzy ludzi na temat co tam się kurwa naprawdę dzieje wkurwia mnie to że ludzie nie mają pojęcia że jadąc tam na misje ludzie sami dokupują sobie wyposażenie które ratuje im nieraz życie wkurwia mnie to że jadąc tam chłopaki nie mają nie raz jak zadbać o swoje życie...ale co ja będę pierdolił zawsze tak było i będzie że ludzie o odmiennych poglądach mają przejebane w społeczeństwie nastawionym na myślenie grupowe
A tam "za karpiem" - sól tanio sprzedają
Wdr raz piszesz, że dorobiłeś się tam w chuj, by chwilę później pisać, że ludzie za własne pieniądze sprzęt dokupują. Mam wrażenie, że jesteś jakimś zwykłym dresikiem. (Ewentualnie byłeś przed pójściem do wojska) I na miłość boską, używaj przecinków.
Łap: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kopiuj sobie.
Łap: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kopiuj sobie.
nawet jakby był karp za 10 groszy to bym nie kupił, bo nie lubie.
pan sie nabija a co ma kurwa robic, brawo bic ze idiotka stoi w takiej kolejce
A ja nadal stoje w tej jebanej kolejce ale juz mam blisko
powiem więcej, musieli by mi dobrze zapłacić, żebym stał w tej kolejce
Wojskowa telenowela pod tematem o karpiu w przecenie. Takie rzeczy tylko na sadolu.
Najlepsze jest to że większość z nich stała tam nie wiadomo ile żeby ostatecznie zaoszczędzić 5-10zł Emerytom się nie dziwie bo większość ma trochę wolnego czasu i mało pieniędzy, ale reszcie jak najbardziej.
@Topic
Co jeden to głupszy.
@Wdr
- ",": to jest przecinek
- ".": a to jest kropka
Wpisz w google i przeczytaj do czego służą, to może wtedy ktoś zrozumie o co Ci chodzi.
Co jeden to głupszy.
@Wdr
- ",": to jest przecinek
- ".": a to jest kropka
Wpisz w google i przeczytaj do czego służą, to może wtedy ktoś zrozumie o co Ci chodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów